BIM Modelleur (m/v) Hengelo-2021-BIM
Ten Brinke
Hengelo
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

 • Zelfstandig uitwerken van de bouwtekeningen aan de hand van een 3D-model;
 • Controlewerk van de stukken die door adviseurs en onderaannemers worden aangeleverd;
 • Je maakt in een vroeg stadium afspraken met externe partijen over de uitwisseling en samenvoeging van 3D-modellen;
 • Je coördineert de juiste tekeningen met hoeveelheden en maten naar de werkvoorbereiding en betrokken partijen bij het project zodat de juiste bouwmaterialen worden ingekocht;
 • Je hebt veel contact met jouw collega’s in het projectteam maar ook met externe partijen zoals adviseurs, architecten, constructeurs en onderaannemers;
 • Je beoordeelt het ontwerp van onze externe partners en draagt indien mogelijk optimaliseringen aan;
 • Naast het ontwerp ben je tevens betrokken als BIM Modelleur gedurende de uitvoering van de projecten. Je blijft dus betrokken bij het gehele traject vanaf het ontwerp tot de realisatie.
 • Voor wie en waar ga je werken?

  Ten Brinke is een internationale en succesvolle onderneming op het gebied van projectontwikkeling, bouw en assetmanagement.

  Voor onze vestiging in Hengelo zijn wij op zoek naar een BIM Modelleur. Op deze vestiging werken ruim 40 Nederlandse en Duitse collega's samen in verschillende projectteams.

  Een leuk en enthousiast team met een platte en informele werkstructuur. De meeste collega’s komen uit Twente. Iedere vrijdagmiddag sluiten we de week samen op een gezellige manier af.

  Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO+ / HBO-bouwkunde;
 • Enige ervaring als BIM Modelleur, maar ook als starter vanuit een bouw(technische) opleiding ben je bij Ten Brinke van harte welkom!
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent creatief en oplossingsgericht;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
 • Wat bieden wij jou?

  In een groeiende, dynamische organisatie bieden wij jou een baan met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, afwisseling en leuke enthousiaste collega’s die allemaal passie hebben voor de bouw.

  De vestiging in Hengelo is voorzien van voldoende parkeergelegenheid, een kantine die aansluit op de kantoortuin en een prettige werkplek met ergonomische hoog- laag bureaus.

  Naast een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij vanuit de Ten Brinke Academy ook (taal)cursussen aan. Daarnaast word je begeleid in het je eigen maken van de wet- en regelgeving in Duitsland.

  De combinatie van ontwikkelen en bouwen met en door zelf opgeleide en ervaren mensen, heeft ons onder meer zo succesvol gemaakt.

  Ten Brinke is een écht familiebedrijf en dat zie je terug in onze no nonsens cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur.

  We zijn ondernemend, doen het samen en geven veel ruimte aan onze eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in teamgeest, het samen vieren van successen en het steunen van elkaar, ook als er fouten worden gemaakt.

  Wij zijn op zoek naar mensen die iets van zichzelf én van ons willen maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier