Elektromonteur Ruwbouw - Eindhoven
Aditech
Eindhoven, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Elektrotechnische installaties aanleggen en afmonteren in de ruwbouwfase van woningbouw, dat is doorpakken en meters maken.

Is dat jouw ding in de elektrotechniek, dan is deze baan een mooie kans voor je.

Je werkt nu als elektromonteur en bent van het type : aanpakken, meters maken en doorpakken. In praktijk heb je ruwbouw en afbouw ervaring, waarbij de ruwbouw meer jouw ding is.

Planningen zijn strak en je moet door. Je hebt (bij voorkeur) ervaring in verschillende soorten ruwbouw, van tunnelgietbouw of monoliet tot breedplaat- of kanaalplaatvloeren.

Aanleggen van leidingwerk en bekabeling, zakeinden, frezen en leidingssleuven, elektra lassen, sterkstroom installaties en installeren van de groepenkast, het is allemaal bekend terrein voor jou.

Ook installatietekeningen kun je lezen en uitvoeren.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om technische vakmensen, zoals elektromonteurs ruwbouw woningen en nieuwbouw, bij mooie installatiebedrijven of bouwbedrijven banen te plaatsen.

Werk in vast dienstverband in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen :

 • Opleiding elektrotechniek MBO 3 of vergelijkbaar (MSI)
 • Ervaring als elektromonteur in de woningbouw en nieuwbouw
 • Affiniteit met elektrotechnische installaties in de ruwbouwfase
 • Een doorpakker zijn die de planning haalt
 • Geldig VCA-certificaat en GPI of behalen via Aditech
 • Rijbewijs B is handig
 • Bedrijfsomschrijving :

  De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals elektromonteurs ruwbouw in de woningbouw en nieuwbouw, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar in heel Nederland doen.

  Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

  Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding.

  Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega's altijd in de buurt.

  Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier