Internationaal Service Engineer
VDL Klima
Meerenakkerweg 30, 5652 AV Eindhoven, NL
6 dagen geleden

Binnen VDL KLIMA zijn wij op zoek naar een Internationaal Service Engineer. Heb jij ervaring als service monteur en heb jij een sterk probleemoplossend vermogen? Lees dan snel verder!

De functie :

Als Internationaal Service Engineer sta jij stand-by om storingen op te lossen aan de door VDL Klima gemaakte producten bij onze klanten op locatie.

Aangezien onze producten wereldwijd verkocht en ingezet worden, leveren wij ook wereldwijde service. Deze servicewerkzaamheden zijn zeer divers.

Lopen uiteen van gemakkelijke problemen zoals het vervangen van onderdelen en het oplossen van elektrische storingen. Hierbij moet je ook denken aan het vinden van creatieve oplossingen voor meer complexe problemen.

Hierbij krijg je ondersteuning van ervaren technische experts.

Je werk als internationaal service engineer is gevarieerd. Je wisselt service diensten af met werkzaamheden binnen VDL Klima om zo ook de producten beter te leren kennen.

Gedurende je werkzaamheden op locatie, houd je gedetailleerde rapportages bij van de vorderingen alsmede de storingen die je tegenkomt.

In deze functie ben je voornamelijk zelfstandig bezig. Aansturing vindt enkel plaats op hoofdlijnen en je krijgt veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht op te lossen.

Dit brengt ook de nodige verantwoordelijkheid met zich mee.

Jouw profiel :

Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Of je hebt ervaring op een vergelijkbaar niveau.

 • Kennis op het gebied van elektrotechniek is een pre.
 • Je bent technisch sterk.
 • Ervaring in de machinebouw industrie is een pré.
 • In het bezit van rijbewijs BE.
 • Je bent een flexibele, stressbestendige teamplayer die klantgericht werkt
 • Je vindt het als (Internationaal) Service Engineer geen probleem om veelvuldig te verblijven in het buitenland
 • Communicatief vaardig en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Oplossingsgericht, creatief, klantgericht, analytisch en volhardend.
 • Wat bieden wij?

  Je bent onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf, de VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.

  Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

  Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan in een dynamische omgeving.

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Hou jij van technische uitdagingen? Bij VDL Klima werk je mee aan de ontwikkeling en productie van warmtewisselaars en industriele ventilatiesystemen van onder andere cruiseschepen en windmolens.

  Daarnaast produceren wij voor toepassingen als generatoren, transformatoren, omvormers en voortstuwingssystemen. Dat doen we voor klanten in uiteenlopende industrieen van landbouw tot aan scheepsvaart en maritieme industrie, energieopwekking en de semiconductor industrie.

  Op onze eigen R-D-afdeling worden de systemen ontwikkeld en direct door onze vakmensen geproduceerd. En dat alles onder één dak in onze vestiging in Eindhoven.

  Beschik jij over een hoge mate van zelfstandigheid en werk jij graag in een technisch en internationaal georienteerd bedrijf met een informeel karakter?

  Wij bieden je uitdagingen op allerlei niveaus. Word jij onze nieuwe collega?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier