Monteur
Luba
Vlaardingen, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Over de functie

Als (leerling) monteur in de staal kun jij jouw technisch inzicht en lef goed gebruiken. Aan de hand van technische tekeningen ga je aan de slag.

Jij houdt je bezig met het plaatsen van staal, de contouren van hoogwaardige projecten, het monteren van prefab betonwanden en kanaalplaatvloeren.

Projecten waar je mee bezig bent zijn bijvoorbeeld stallen, hallen en distributiecentra. Dit doe je op verschillende locaties in Nederland.

Eens in de zoveel tijd werk je in België of Duitsland.

Je werkt in een ploeg van vier. Natuurlijk werk jij met moderne machines en materiaal. Je bent fysiek fit en vindt het heerlijk om bezig te zijn.

Door jouw technische opleiding of relevante werkervaring voel jij je als een vis in het water bij dit bedrijf. Je gaat werken in een enthousiast team waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Natuurlijk krijg jij veel vrijheid en een baan voor langere tijd.

Jouw toekomstige werkgever is actief op het gebied van staalconstructiebouw met diverse doeleinden : van petrochemische industrie tot de bouw van voetbalstations.

Zij bieden een totaalpakket, van ontwerp en engineering tot het produceren en op locatie monteren. Je komt te werken in een klein, maar groeiend en gemotiveerd team.

Er heerst een informele werksfeer en er is ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief.

Functie eisen

 • Een technische opleiding hebt afgerond zoals constructiebankwerker of metaalbewerker
 • Interesse hebt in techniek
 • Jezelf verder wil ontwikkelen in de staal
 • Wat wij bieden

 • Een goed bruto maandsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €1800 - €2500
 • Een fulltime dienstverband voor de langere termijn
 • Een afwisselende functie
 • Een leuk team
 • Hoe je solliciteertSnel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier