Advocaat...
Holla
‘s-Hertogenbosch
6 dagen geleden

Advocaat ondernemingsstrafrecht

Standplaats : Eindhoven, Utrecht, s-Hertogenbosch

Heb jij minimaal zeven jaar ervaring in het strafrecht en beschik je over een mooie cliëntenportefeuille in het ondernemingsstrafrecht en heb je interesse in een overstap naar Holla?

We komen graag met je in contact.

Wij bevinden ons in de top 25 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis.

De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

De Business Unit strafrecht bestaat op dit moment uit advocaat , die zich toelegt op bijstand aan overheden, politieambtenaren, zorginstellingen en fraude-en milieuzaken in het algemeen.

Ook begeleidt hij ondernemingen in het spanningsveld tussen controle en opsporing en staat hij instellingen en artsen bij in strafrechtelijke aangelegenheden.

Jouw kwaliteiten

Bij jou staat het belang van de cliënt altijd voorop. Je bent commercieel en hebt een zakelijke uitstraling. Je draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van Holla en om haar positie in de markt verder te verstevigen.

Het beschikken over een netwerk en interessante relaties is daarbij ontzettend handig en een echte must!

Waarom Holla?

Naast dat we ons als kantoor steeds verder ontwikkelen, stimuleren we ook jouw persoonlijke groei. Zo hebben we de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatieopleidingen en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen.

Verder bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer.

Wil je meer inzicht in de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier