Machine Operator (zonder Vapro)
Perflexxion
Driehuis, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij technisch aangelegd, kun het overzicht goed houden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Machine Operator?

Heb jij alleen je Vapro niet behaald en kun je hierdoor niet aan de slag? Lees dan snel verder over de functie van Machine Operator zonder Vapro A / B.

Wat je gaat doen

Op de afdeling waar je komt te werken als Machine Operator komen er over de hele dag diverse soorten vlees binnen. Welke vleessoorten dit zijn ligt aan de bestellingen van de supermarkten.

Om ervoor te zorgen dat het vlees de schappen van de supermarkten in kan moeten de producten nog gesneden en verpakt worden.

Dit gebeurt op verschillende lijnen binnen de Productie- en Verpakkingsafdeling. Op een van deze afdelingen krijg je een vaste lijn, aan deze lijn staan machines met een lopende band.

Aan de lopende band staan weer Productiemedewerkers waar jij nauw mee samen werkt.

Aan het begin van jouw dienst kijk je op de lijst welke vleessoorten er vandaag de deur uit moeten. Zodra dit duidelijk is stel je de machines op de juiste manier in en zorg je ervoor dat het proces soepel verloopt.

Is er een storing aan de machine? Dan los je deze zo snel mogelijk op. Zie jij bijzonderheden aan het vlees? Dan meld je dit direct aan jouw leidinggevende.

Naast het instellen van de machines komt het ook wel eens voor dat de machines omgebouwd moeten worden. Het instellen en ombouwen leer jij allemaal tijdens jouw inwerkperiode.

Kom je er toch niet uit? Dan kun je altijd de hulp van jouw collega's inschakelen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken als Machine Operator ligt in Beverwijk en bestaat al meer dan 40 jaar! Zij leveren kwalitatief vlees aan grote ketens waaronder supermarkten.

Zij hebben de productie, de levering en de bewerking zelf in handen. Hierdoor hebben zij het volledige overzicht over wat er in het bedrijf gebeurt en kunnen zij de beste kwaliteit leveren.

Naast dat het bedrijf veel aandacht aan de producten besteedt, besteden zij dat ook aan hun werknemers. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een andere functie.

Alle werknemers starten tussen 06 : 00 en 09 : 00 en werken ongeveer 8 uur per dag. Dit is van maandag tot vrijdag en 1 keer in de 2 weken op zaterdag.

Salarisomschrijving

€13,00-€14,00 per uur

Vaardigheden

 • Je hebt minimaal 6 maanden recente werkervaring als Operator, bij voorkeur in de Foodsector;
 • Werken in een koude omgeving (4 graden) is voor jou geen probleem;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je beschikt over jouw eigen vervoer om op je werk te kunnen komen, het bedrijf is niet bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Wat wij bieden

 • Een salaris tussen €13,00 en €14,00 bruto per uur;
 • Werken voor een betrokken opdrachtgever die jou de mogelijkheid biedt om door te groeien naar een andere functie binnen het bedrijf;
 • Reiskosten vergoeding vanaf 10 km;
 • Kans op een vast contract bij het bedrijf zelf;
 • Werken binnen een hecht en gezellig team dat altijd voor elkaar klaar staat.
 • Heb jij na het lezen van de vacature zin gekregen om te starten als Operator? Solliciteer dan nu!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier