Afwasser - Westerstaete
WERKEN BIJ VERMAAT
Utrecht
5 dagen geleden

Waar bijt jij je in vast?

Bij Westerstaete bevindt zich een groot lunchrestaurant en een espressobar. De diverse bedrijven die hierin gevestigd zijn genieten iedere dag van alles wat ons gevarieerde en afwisselende menu te bieden heeft.

Vers beleving, kwaliteit en gastvrijheid staan hierbij centraal. Naast het verzorgen van heerlijke lunches, diners of een kop koffie bij de espressobar, verzorgen wij ook de banqueting.

Dagelijks kan je rond de 400 gasten verwachten. Deze veelzijdige locatie is geopend van maandag t / m vrijdag. Samen met je collega’s zorg jij voor iedere dag weer voor een top lunch.

Als afwasser steek je je handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat de spoelkeuken er keurig uitziet en opgeruimd is. Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die voorkomen in de spoelkeuken zoals het afspoelen van servies, het vullen van de afwasmachines, het opruimen van servies en het schoonhouden van de spoelkeuken.

Daarnaast ben je niet bang om te poetsen en verricht je schoonmaakwerkzaamheden in het restaurant. Aan het einde van de dag zorg je dat al het servies etc.

weer schoon op de juiste plek ligt en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Wat een geslaagde dag, maar morgen presteren we nóg beter, want we gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier