Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)
Joof Media
Zwolle, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga je doen? Ben jij op zoek naar een leuke baanen lijkt werken bij een schoonmaakbedrijf je leuk? Dan zijn wij opzoek naar jou Voor diverse opdrachtgevers in Zwolle zijn wij opzoek naar meerdere schoonmakers.

Binnen deze functie ben jeverantwoordelijk voor het schoonmaken van een diverse complexen.Hierbij kun je denken aan o.a.

algemene ruimtes, lokalen ensanitair voorzieningen. Daarnaast ben jij het visitekaartje vanonze opdrachtgever op de werkvloer.

Waar ga je werken? Deopdrachtgevers in en rondom Zwolle zijn gespecialiseerd in hetschoonhouden van complexen. Hierbij kun je denken aan o.

 • a. algemeneruimtes, lokalen en sanitair voorzieningen. Wie ben je? Ervaring isgeen vereiste; Woonachtig in de omgeving van Zwolle;
 • Bereidt omvroege of late diensten te werken. Wat mag je verwachten? Conformschoonmaak cao. De uren zijn bespreekbaar, je kan zowel fulltimeals parttime werken binnen deze functie.

  Neem zo snel mogelijkcontact op, dan denken we met je mee

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier