Adviseur Wegen
Boskalis
Nieuw
20 uur geleden

Solliciteer direct

 • Inland Infra
 • Professional
 • Operationeel
 • Nieuw Vennep
 • Hoe jij het verschil kunt maken

  Heb je de afgelopen jaren gewerkt in een rol zoals Wegenbouwkundig Adviseur en heb je affiniteit met technische processen in de infrastructuur en ben je toe aan een volgende stap?

  Zoek je een functie waarin de focus ligt op duurzaamheid, innovatie en technische ontwikkelingen? En wil je bijdragen aan de projecten van Boskalis Nederland die letterlijk de landkaart van Nederland veranderen?

  Dan nodigen we je graag uit om verder te praten over de functie van Adviseur Wegen bij Boskalis Nederland.

  De infrastructurele projecten waar Boskalis Nederland aan werkt veranderen het Nederlandse landschap, maken ons land beter bereikbaar, veiliger en creëren een betere leefomgeving.

  Bij het uitvoeren van projecten streven we altijd first time right’ na en ligt de focus op het realiseren van de gewenste kwaliteit.

  Als Adviseur Wegen speel je een belangrijke rol in het behalen van de rendementsdoelen. Op basis van verschillende data ben je in staat om waarde aan het proces toe te voegen door het initiëren van procesverbeteringen en slimme innovaties.

  Als Adviseur Wegen worden dit jouw uitdagingen :

 • Initiëren, coördineren, (bege)leiden en uitvoeren van innovatieprojecten;
 • Initiëren van onderzoek en ontwikkelingen voor het creëren van duurzame en circulaire producten en methoden ;
 • Ontwikkelen van methoden en genereren van duurzame en circulaire oplossingen voor tenders en werken;
 • Opstellen, toetsen en verifiëren van wegbouwkundige adviezen en adviseren over mogelijke optimalisaties en beheersmaatregelen voor gesignaleerde risico’s;
 • Genereren van creatieve wegbouwkundige oplossingen en zorgdragen voor optimale keuze van materialen, methoden en technieken in de aanbiedings- en uitvoeringsfase van werken;
 • Volgen van trends en ontwikkelingen in de markt, bij (potentiële) opdrachtgevers en bij concurrenten in het eigen vakgebied.
 • Wat je meebrengt

  Om succesvol de rol van Adviseur Wegen uit te kunnen voeren, neem je het volgende mee :

 • WO-opleiding richting Civiele Techniek of vergelijkbaar;
 • Bij voorkeur minimaal vijf jaar werkervaring als wegbouwkundig adviseur;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels en bij voorkeur de beheersing van de Duitse en / of Franse taal in woord en geschrift;
 • Competenties die we voor deze functie belangrijk vinden zijn, overtuigingskracht, creativiteit, goede positieve vaardigheden, organisatiesensitiviteit, klantgerichtheid, in staat zijn om problemen te overzien en op te lossen en een zekere mate van externe oriëntatie;
 • Kennis van wegenbouwmaterialen, asfalt- en betontechnologie;
 • Affiniteit met duurzaamheid en circulariteit;
 • Kennis van regelgeving en richtlijnen voor duurzaamheid en circulariteit in de wegenbouw;
 • Brede interesse in en affiniteit met innovatie en technische ontwikkelingen;
 • Kennis van bedrijfsprocessen en beleid Veiligheid, Gezondheid en Milieu.
 • Over Boskalis

  In de rol van Adviseur Wegen kom je te werken bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.

  V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt en de civiele buitenlandse markt. We treden op als opdrachtnemer van omvangrijke en complexe projecten en / of als partner in Design & Construct opdrachten.

  We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

  We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers.

  Boskalis Nederland heeft kantoren in Papendrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuw-Vennep. Bij onze organisatie zijn circa 1.

  000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n € 500 mio.

  Wat je kunt verwachten

  Werken bij Boskalis Nederland als Adviseur Wegen betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel.

  Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit.

  De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan.

  Binnen Boskalis hechten we veel belang aan jouw gezondheid en welzijn. Gedurende het hele jaar kun jij bij Boskalis deelnemen aan sportieve evenementen en gebruik maken van preventieve hulpbronnen.

  Zo kunnen we het allerbeste uit ons zelf halen en blijven we Samen Fit!

  Extra informatie

  Als Adviseur Wegen werk je bij de afdeling Quality, Research & Support (QRS) van Boskalis Nederland. Deze afdeling richt zich op procesbeheersing en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van wegenbouw en is verantwoordelijk voor het initiëren en coördineren van onderzoek en productontwikkeling ter ondersteuning van het primaire proces van Boskalis Nederland.

  De afdeling bestaat uit de onderdelen : Kwaliteitsdienst, Laboratorium, Onderzoek & Advies en Procesbeheersing, Logistiek & Informatie.

  In de rol van Adviseur Wegen werk je op onze locatie in Nieuw-Vennep, maar circa 15% van je tijd ben je ook aanwezig op de verschillende projectlocaties verspreid door het land.

  Medio 2020 gaat onze de afdeling QRS verhuizen naar Rotterdam.

  De functie van Adviseur Wegen is een fulltime functie (40 uur).

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier