Junior Constructeur Betonconstructies Infra | Utrecht
Movares
Utrecht
4 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Vanwege toename in het werkpakket is Movares op zoek naar startende professionals op het gebied van betonconstructies. Wij richten ons voornamelijk op viaducten, tunnels / onderdoorgangen, bruggen en sluizen maar we werken bijv.

ook aan de fundering van de hoogspanningsmasten voor TenneT.

Jouw rol :

Op het gebied van Civiele Constructies heeft Movares een stevige positie verworven. Wij worden door opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, ProRail, Provincies en aannemers gezien als een betrouwbare partner waar veel kennis en ervaring aanwezig is.

Op constructief gebied zijn er in Nederland veel uitdagingen door de grote Vervang en / of Renovatie vragen waar we de komende jaren voor gesteld staan : het inspecteren van bestaande bruggen, het bepalen van levensduur verlengende maatregelen, het ontwerpen en berekenen van nieuwe en bestaande constructies, etc.

Daarnaast zet Movares vol in op automatisering en innovatie, bijvoorbeeld door het zelf ontwikkelen van software en of het toevoegen van Artificial Intelligence aan inspecties.

Als Junior Constructeur bij Movares trek je samen op met een Senior Adviseur of Senior Constructeur en werk je aan diverse aansprekende en uitdagende opdrachten, ook in samenwerking met onze opdrachtgevers en projectpartners in de advies- en bouwketen.

Je zorgt voor berekeningen met behulp van bijvoorbeeld SCIA Engineer, IDEA, DBET, RFEM of onze zelf ontwikkelde software, je zorgt voor mondelinge en schriftelijke adviezen aan collega’s en opdrachtgevers in de vorm van rapportages en presentaties.

Ook het doen van opnames en inspecties, het toetsen van producten van opdrachtnemers en aannemers en het begeleiden bij de uitvoering kan tot je werkzaamheden behoren.

Omdat je altijd terug kunt vallen op de begeleiding door ervaren collega’s en van collega’s uit andere vakgebieden, kun je jezelf in de volle breedte ontwikkelen en ben je vrij om nieuwe oplossingen te bedenken om nieuwe en bestaande constructies beter en toekomstbestendig te maken.

Heb je minder dan 1 jaar werkervaring dan zul je eveneens deelnemen aan het Movares Jong Talent Programma. Dit is een tweejarig programma waarin je je op persoonlijk vlak nog verder zult ontwikkelen.

Wil jij bijdragen aan onze mooie projecten en jezelf ontwikkelen? Solliciteer dan op deze functie!

Je profiel

 • Je hebt een afgeronde WO / HBO opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek;
 • Je hebt tot 2 jaar relevante werk- of stage ervaring;
 • Je kunt goed overweg met bijv. SCIA Engineer, IDEA, DBET, RFEM, of wil dit graag leren;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit, bent ondernemend, proactief, analytisch en ziet waar het werk ligt;
 • Je hebt affiniteit met automatisering en programmeren (bijv. Grasshopper, Python);
 • Daarnaast ben je resultaatgericht en nauwkeurig, waarbij je oog hebt voor bepalende details, maar daar niet in verzandt.
 • Ons aanbod

 • Deelnemen aan toonaangevende projecten die we uitvoeren voor Rijkswaterstaat, Prorail, Provincies en in toenemende mate voor private partijen zoals aannemers en ontwikkelaars;
 • Een boeiende functie bij een bedrijf dat zich focust op de duurzame inrichting van Nederland, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale innovatie;
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden (o.a. aandelen- participatieregeling, winstuitkering, goede pensioenregeling en 36,5 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband)
 • Veel ruimte om deze functie verder vorm en inhoud te geven;
 • Goede bereikbaarheid, op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station;
 • De flexibiliteit om een goede balans te vinden tussen werk en privé;
 • Deelname aan ons unieke, hoog gewaardeerde Jong Talent Programma als je maximaal één jaar werkervaring hebt. In dit tweejarige programma werk je, naast deze functie, intensief aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling met een hechte groep andere Jonge Talenten.
 • Een unieke kickstart van jouw carrière! Klik hier voor meer informatie over de inhoud van het programma.

  De afdeling

  De groep Staalbouw is onderdeel van de afdeling Infrastructuur en bestaat uit ca. 30 collega’s die zich richten op het ontwerp en renovatie van vaste en beweegbare bruggen en andere civiele kunstwerken als sluizen, stuwen en gemalen.

  Binnen dit werkveld heeft de groep in Nederland een vooraanstaande positie opgebouwd en werkt hierbij samen met andere disciplines binnen Movares als civiele techniek, waterbouw, vormgeving, conditionering en dynamica.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier