YouTube Creator
Telegraaf Media Groep
Amsterdam, The Netherlands
3 dagen geleden

Bij Telegraaf Video produceren wij dagelijks nieuwsvideo’s en formats die goed zijn voor miljoenen views op ons eigen Telegraaf-

platform en Youtube kanaal. Maar we willen meer! Dit is jouw kans om bij ons als YouTube-creator aan de slag te gaan en al je creativiteit en bruisende ideeën een miljoenenpubliek te geven!

De opdracht

Om ons doel te bereiken willen we nog meer boeiende video’s maken over belangrijke nieuwsonderwerpen en het gesprek van de dag.

We zoeken een creator die binnen ons team de content gaat maken en daar zowel vóór als achter de camera een grote rol in gaat spelen.

Vanuit die rol stel je de videoscripts op, verzorg je de planning en coördinatie, presenteer je de video en draai je ook voor de montage je handen niet om.

Het ideale profiel

 • Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring met produceren van YouTube-content.
 • Journalistieke achtergrond (verkregen door opleiding of werkervaring)
 • Fulltime inzetbaarheid op doordeweekse dagen.
 • Naast de bovenstaande must-haves laat jij je het beste omschrijven als iemand die -als het om YouTube gaat- het vaak net iets beter weet dan de andere teamleden, zonder bijdehand te zijn.

  Natuurlijk voel jij je op gemak op beeld en volg je vanuit interesse altijd de laatste trends op het gebied van video(content).

  Wat bieden wij jou?

  Een fantastische en uitdagende werkplek midden in het nieuws waarin jij al je creativiteit en bruisende ideeën kan gaan combineren met de kracht en het bereik van onze sterke merken.

  Het gaat hier om een fulltime opdracht maar mocht je een dagje minder willen dan is dat zeker bespreekbaar. We starten graag met een projectcontract via Randstad voor een periode van 1 jaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier