Winterswijk, Hulpkracht Schoonmaak
Jumbo Supermarkten
Winterswijk
34 dagen geleden

on data-v-36527658 "" data-v-06612ec9 "" data-gtm "vacancies" data-v-ad91d5e6 "">

Alle bijbanen

Winterswijk, Hulpkracht Schoonmaak

Delen

Dit topteam stond in 2015 met stip op één. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Dit is het team hulpkrachten van Jumbo Goes, de beste Jumbo van het jaar 2015! Die titel wil elke Jumbo natuurlijk wel. En daar kun jij ons bij helpen.

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Dat is de basis voor ons succes.

Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collega’s Jumbo elke dag beter helpen maken. Ben jij zo iemand?

Als Hulpkracht Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en het terrein. Hierbij houd je rekening met de gestelde eisen met betrekking tot netheid en hygiëne.

Je zorgt ervoor dat de winkel er tiptop uitziet, zodat we de verwachtingen van onze klanten waar kunnen maken.

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Hulpkrachten Schoonmaak :

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen.

Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. En je denkt in kansen : kansen om resultaten te verbeteren.

ben je 16 jaar of ouder.

ben je voor 2 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel?

Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten :

Als jij goed bent voor Jumbo, is Jumbo goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV in de vorm van een toeslag.

En dan krijg je ook nog extra’s. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van en daar heb jij je leven lang plezier van.

En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten.

En die zomaar je vrienden kunnen worden.

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.

000 collega’s Jumbo elke dag beter helpen maken.

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier