Gedragsdeskundige Zwolle, Kampen, IJsselmuiden e.o....
Philadelphia
Expertisecentrum team 5, NL
3 dagen geleden

Het Expertisecentrum van Philadelphia is op zoek naar een Gedragsdeskundige in de omgeving van Zwolle, Kampen en IJsselmuiden voor 20 tot 36 uur per week.

Vind jij een uitdaging in het zoeken naar mogelijkheden voor onze cliënten een verstandelijke beperking? Ben jij iemand die durft te kijken achter het gedrag dat onze cliënten laten zien, ben je flexibel, hou je van werken in een dynamische omgeving en durf je kritisch te zijn zonder de verbinding met de ander uit het oog te verliezen?

Wij hebben een uitdagende baan voor je!

Wat ga je doen?

Als gedragsdeskundige lever je een belangrijke bijdrage aan de professionele zorg voor onze cliënten op woonlocaties in en om Zwolle, Kampen en IJsselmuiden.

De cliënten hebben (bijna) allemaal een verstandelijke beperking. Het gaat hierbij zowel om cliënten met een licht verstandelijke beperking met eventueel bijkomende psychische / psychiatrische problematiek als om cliënten met een matig verstandelijke beperking, variërend in leeftijd van (jong) volwassen tot senior.

Je bent betrokken bij diverse locaties en teams.

Je maakt deel uit van ons regionale multidisciplinaire team in regio Noord, waarin veel mogelijkheid is tot ontwikkeling en persoonlijke groei.

Vanuit jouw deskundigheid heb je een belangrijk aandeel in de professionele ontwikkeling van het zorgbeleid en draag je bij aan innovatieve zorgoplossingen.

Je richt je hierbij op het welbevinden van onze cliënten. Je houdt je daarom bezig met (evidence based) diagnostiek en behandeling, geeft advies aan begeleiders en verwanten en je signaleert verbeterpunten.

Als behandelaar ben je onderdeel van het (landelijke) Expertisecentrum van Philadelphia, dat voor alle cliënten van Philadelphia behandeling realiseert.

Binnen het Expertisecentrum werk je samen met fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten, spel- en muziektherapeuten en natuurlijk je collega gedragsdeskundigen!

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten.

Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Over jou

Je bent een enthousiaste en doortastende (GZ) psycholoog of orthopedagoog (-generalist) met kennis van en ervaring met cliënten met een lichte of matige verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek.

Je beschikt over goede communicatieve en didactische vaardigheden. Je bent bereid te reizen én comfortabel met werken op afstand middels videobellen.

Dit krijg je van ons

 • Ruime opleidingsmogelijkheden, zowel binnen onze organisatie vanuit onze interne leerlijn, als daarbuiten;
 • Werk 'op maat' en in overleg is veel mogelijk : zo kunnen we het aantal uren dat je gaat werken aanpassen om het te laten aansluiten bij wat je zoekt, en maken we een zo goed mogelijke match tussen de werkzaamheden die je gaat doen en de werkzaamheden die echt bij jou passen;
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten;
 • Goede faciliteiten om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €3289,- en maximaal €5648,- (FWG 60 of 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je vooropleiding en ervaring.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier