Service Monteur | Sorteermachines
Kento
Geldermalsen, NL
3 dagen geleden

Wat jij gaat doen

In de rol van Service Monteur heb je een zeer afwisselende baan in een internationale werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen, testen en optimaliseren van hightech sorteer en verpakkingsinstallaties.

Daarnaast voer je zelfstandig onderhoud en servicewerkzaamheden uit. De nadruk ligt op besturingstechniek en elektrotechniek.

Er wordt gewerkt volgens het principe : reizen buiten Europa : 3 weken op locatie, 1 weekend thuis en vervolgens weer 3 weken op locatie.

Binnen Europa ben je 2 weken op locatie, 1 weekend thuis. Vervolgens weer 2 weken op locatie. Wanneer je weer terug komt met het vliegtuig van een reis werk je in principe vanuit huis.

Vanuit daar wordt jouw kennis en kunde gevraagd bij opdrachtgevers binnen de Benelux, waar je op locatie service- en onderhoudswerkzaamheden verricht.

Je bent dan in de avond weer gewoon thuis.

Je begint in de werkplaats waar je de machines leert kennen tijdens het assemblage proces in een optimaal ingerichte werkplaats.

Een walhalla voor techneuten want (bijna) alle onderdelen van de machines worden in eigen beheer gefabriceerd. Wanneer je hebt bewezen dat je de machines goed kent, ga je mee met het serviceteam naar installatieprojecten over de hele wereld.

In de machines zit veel hightech techniek verwerkt; van camera systemen die wel 200 afbeeldingen per vrucht maken tot lasers die de suikerwaarden per vrucht bepalen terwijl er 18 vruchten per seconde door de machinelijn razen.

Rotte appels worden verwijderd en vervolgens word het volledig automatisch gesorteerd en verpakt. De machines komen in verschillende soorten en maten, van enkele meters tot voetbalvelden lang.

Waar je terecht komt

Je komt terecht in een trots familiebedrijf met 80 jaar ervaring in het ontwikkelen van hightech sorteer- en verpakkingsoplossingen voor groenten en fruit.

Zij behoren tot de absolute top in hun vakgebied en hebben een zeer sterke reputatie opgebouwd in de internationale markt.

Deze unieke en hoogwaardige machines gaan de hele wereld over en zijn te vinden in Amerika, Oostenrijk, Zuid-Afrika, Finland, Australië, Italië maar ook bij lokale kwekerijen in Nederland waar het allemaal begonnen is.

Deze organisatie streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit en door de focus op innovatie worden de machines steeds sterker, slimmer en sneller.

Er heerst een goede, informele sfeer en er word niet alleen gekeken naar wat je kan, maar ook naar wie je bent. Hier is iedereen waardevol en word je gehoord.

Dat zorgt voor een hechte en gemotiveerde club. Er word in je geïnvesteerd en het doel is om doel is om medewerkers voor de lange termijn plezierig werk te bieden, met aantrekkelijke voorwaarden.

De uitdaging van een grote multinational, met de sfeer van een hecht familiebedrijf.

Wie jij bent

Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren zoeken we in een Service Technicus het volgende :

 • de drive om jezelf te ontwikkelen binnen een hightech machinebouw omgeving;
 • een mbo- of hbo-diploma nodig richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar;
 • bereidheid om tot wel 75% in het buitenland te werken;
 • een sterk gevoel voor service en kwaliteit en een flexibele instelling;
 • twee tot vier jaar relevante werkervaring hebt in de (internationale) machinebouw;
 • gewend om te werken met de PLC techniek (Siemens S7);
 • een goede beheersing van de Engelse taal (Duits, Frans of Spaans is een pre).
 • Wat wij bieden

 • Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan bij stabiel en gezond familiebedrijf. Daarnaast krijg kun je in deze functie rekenen op;
 • een uitstekend salaris dat kan oplopen tot boven de €6000,- inclusief vergoedingen;
 • 100% vergoeding van reisuren + toeslagen voor overuren en buitenland vergoeding;
 • creditcard van de zaak wanneer je op reis gaat;
 • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen;
 • afhankelijk van het bedrijfsresultaat is er een winstdelingsregeling;
 • een sociale en vriendelijke organisatie, waar plezier in werken’ en ínnoveren’ erg belangrijk is;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen een hightech machinebouw omgeving.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier