Regiomanager
ZorgvisieBanen
Eindhoven, NL
6 dagen geleden

Verbind jij de Brainportregio met het sociaal domein?

Ben jij de Regiomanager die onze teammanagers kan ondersteunen bij het bouwen aan een sociaal veerkrachtige samenleving?

Kan jij de schakel zijn tussen verschillende opdrachtgevers, maatschappelijk partners, het bedrijfsleven en onze maatschappelijk werkers, schuldhulpverleners, jeugdwerkers en beheerders?

Dan gaan we graag met je in gesprek.

Lumens heeft voor haar locatie in Eindhoven een vacature voor een

Parttime, 24 uur per week

Wat ga je doen als Regiomanager?

Als Regiomanager bij Lumens geef jij leiding aan 4 (integrale) Teammanagers, die op hun beurt 80 collega’s aansturen, verdeeld over 21 gemeentes. Een flinke uitdaging!

Zelfs als je weet dat al die collega’s behoorlijk zelfstandig opereren. Maar wanneer je de praktijk van het sociaal domein anno 2019 kent dan weet je dat dynamiek vanuit de decentralisatie en de druk die er bij veel gemeentes op ligt hoog is.

In die dynamiek wordt er een beroep als manager op je gedaan.

We vinden het belangrijk dat onze Regiomanager kan meeveren, energie kan geven, zich flexibel en wendbaar kan opstellen zonder de kwaliteit van onze gezamenlijke opdracht uit het oog te verliezen.

Onze manager moet begrijpen hoe de wereld van het sociaal domein beweegt en zich daar moeiteloos doorheen kunnen manoeuvreren.

We zoeken een leider die zaken uit handen durft te geven, creatief durft op te lossen en innovatief durft aan te vliegen en die tegelijkertijd weet wanneer het tijd is om ergens gewoon een klap op te geven.

En onze Regiomanager maakt ook deel uit van het MT van Lumens, bestaande uit de bestuurder, Manager Eindhoven, Concern Controller en Manager Bedrijfsvoering.

In dit kleine team ben je als Regiomanager medeverantwoordelijk voor de strategie- en beleidsontwikkelingen binnen Lumens.

Jij neemt de belangen van maar liefst 21 verschillende opdrachtgevers mee, met wie je altijd op zoek bent naar de juiste manier om invulling te geven aan een betaalbaar en duurzaam sociaal beleid, op een manier die past bij onze organisatie èn de inwoners van al deze gemeentes in de Brainportregio.

Je bent budgetverantwoordelijk en neemt dus financiële, organisatorische en personele beslissingen binnen de gestelde kaders.

Kortom : onze Regiomanager is iemand die de vertaalslag kan maken van bedrijfsambities en strategie naar werkbare omstandigheden waarin wij met elkaar kunnen floreren.

Ben jij de Regiomanager die onze teammanagers kan ondersteunen bij het bouwen aan een sociaal veerkrachtige samenleving?

Kan jij de schakel zijn tussen verschillende opdrachtgevers, maatschappelijk partners, het bedrijfsleven en onze maatschappelijk werkers, schuldhulpverleners, jeugdwerkers en beheerders?

Dan gaan we graag met je in gesprek.

Jouw talenten en eigenschappen?

 • Je hebt minimaal een HBO+ of WO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in en met het sociaal domein is een must.
 • Je bent mondeling communicatief sterk in het voeren van gesprekken met gemeenten.
 • Wat biedt Lumens jou?

 • Een uitdagende baan, voor 24 uur per week. Dat waarderen wij met een salaris in schaal 12 (minimum € 3506,- tot maximaal € 5441,-
 • bruto bij fulltime functievervulling) en een zeer innovatieve werkomgeving.

 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en een gezond financieel bedrijfsklimaat.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een loopbaanbudget, individueel keuzebudget, pensioenregeling, reiskostenregeling, fietsenplan en flexibel werken.
 • Solliciteren op de functie van Regiomanager

  Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie tot en met zondag 11 augustus achter via onze .

  Op dinsdag 20 augustus zijn de eerste gesprekken.

  Ons werving- en selectiebeleid kenmerkt zich door PSO trede 2.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Trefwoorden : Manager, Regiomanager, Management, Leidinggevende, vacature Eindhoven, vacature Noord-Brabant

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier