HBO Verpleegkunde Opleiding | Parttime
Aethon
's-Gravenhage, Zuid-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij als Verpleegkundige niveau 4 nog lang niet uitgeleerd? Heb jij de ambitie om op HBO niveau aan de slag te gaan? En kan jij niet wachten om aan deze zorgopleiding te starten?

Dan ben jij geknipt voor deze job!

Als HBO Verpleegkundige ben jij de gezondheids-bevorderaar! Je neemt initiatief in het voeren van de regie over jouw vakgebied.

Dit doe je vanuit een ondernemende, coachende en resultaatgerichte houding! Daarnaast houdt jij je bezig met het onderhouden van het contact met de zorgvrager en diens naasten.

Tijdens dit leertraject maak je kennis met alle aspecten van het vak als Verpleegkundige op HBO niveau. Zo zul je bijvoorbeeld zelf een proactieve bijdrage leveren aan de kwaliteitszorg van de zorgorganisatie waar jij komt te werken!

Klinkt uitdagend, niet? Jíj regelt de motivatie en wíj betalen jouw opleiding!

Ligt jouw voorkeur bij intramurale óf extramurale zorg? Er zijn genoeg mogelijkheden! Samen gaan wij op zoek naar een zorginstelling die het beste bij je past.

Durf jij de stap te zetten? Solliciteer dan nu!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier