Inside Sales Medewerker - Thuiswerken mogelijk - regio Amersfoort
Z-Works
Harderwijk
6 dagen geleden

Ben jij de Telefonisch Verkoper die klanten vindt voor onze televisie formats?

Wat ga je doen?

Z-Works maakt televisieprogramma’s en zoekt daarvoor deelnemende bedrijven of organisaties die uitleg geven over hun vak.

Als Telefonisch Verkoper benader jij partijen die hiervoor geschikt zijn en je overtuigt hen van de meerwaarde van ons programma.

Hier komen je sales skills aan te pas. Maar dit werk vereist ook een creatief brein. Je denkt mee met de klant en Z-Works en doet suggesties over de invulling van de reportages, voor zowel de organisatie als de kijkers thuis.

No worries, wij leiden je zo goed op dat je over alle tools beschikt om dit feilloos te kunnen doen.

Zo ziet jouw werkdag eruit

 • First things first : Koffie en een praatje met iedereen.
 • Salestraining : Wij geven jou alles wat je nodig hebt om een kei in je vak te zijn.
 • Time for the real thing : Je hebt leuke gesprekken met ondernemers en kijkt welke bedrijven het best aansluiten binnen het betreffende programma.
 • Lunch : Even frisse lucht happen, lekker de stad in lopen, kletsen met collega’s, potje tafelvoetbal in de hal. Recharge!
 • Seal the deal : Vol energie een klant terugbellen met een goed idee, yes, gelukt! Mmm, hier loop ik vast, wat vindt Erik ervan?
 • Even naar hem toe lopen en overleggen. Goed idee!

 • Closing time : Kort ervaringen delen met je collega’s en dan is het relax time. Lekker eten, misschien even een terrasje pikken straks?
 • Kijken hoe de aandelen het doen vorige maand was zo’n vette pay check dat je het aandurft een stukje te beleggen.

 • VrijMiBo : Vrijdag is de beste dag. Iedere week krijg je uitbetaald, dat voelt goed! Aan het einde van de middag is het tijd voor de VrijdagMiddagBorrel.
 • Je deelt je successen en de leukste ervaringen van de week. Teamwork!

  Dit ben jij

  Ken je de 60 / 30 / 10 regel? Goede verkoop is 60% luisteren, 30% praten en 10% stil zijn. Jij bent die goede luisteraar die ook hoort wat er niet gezegd wordt, die snel kan schakelen in een gesprek en bij elkaar brengt wat de klant wil en wat wij bieden.

  Je bent zelfstandig en een teamplayer tegelijk. Als ZZP-er bepaal je zelf je salaris, een percentage van wat je omzet is voor jou.

  De drive om te scoren deel je met je collega’s. Dat schept een ongelofelijk goede sfeer binnen Z-Works. Het is een plek waar je het beste in elkaar naar boven brengt en successen deelt.

  Never stop learning. Iedere ochtend begint met een salestraining. Je leert graag en snel en je ervaart iedere dag opnieuw dat het toepassen van de tips werkt.

  De combinatie van jouw doorzettersmentaliteit en leergierigheid is goud waard.

  Wij bieden jou

  De mogelijkheid om veel geld te verdienen

  De combinatie van jouw sales skills, ons succesvolle format en voortdurende interne training is goud waard. Bij ons kan je tussen de €3.

  000,- en €12.000,- per maand verdienen. Niet slecht, toch?

  Een heerlijke plek om te werken

  Ons kantoor is midden in de stad, gemakkelijk bereikbaar en modern ingericht. Een fijne werkplek die je deelt met gezellige collega’s.

  Geen haantjesgedrag hier, maar een sfeer waarin we elkaar helpen en beter maken.

  Carrièrekansen

  Wie voor Z-Works werkt, deelt in het succes. Onze business groeit hard en voor jou is alle ruimte om mee te groeien. Wil je meer verantwoordelijkheden? Laat maar zien wat je kan!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier