Management Assistant 32-40 uur - Vastgoedpraktijk
Bloem Werving and Selectie
Amstelveen
1 dag geleden

Status 9 juli 2019 : Ingevuld. Reageren niet meer mogelijk.

Werkzaam zijn op het snijvlak van organisatieontwikkeling en individuele groei van medewerkers? Is talenten ontdekken / ontwikkelen bij medewerkers een passie van jou?

Ben jij WO geschoold met een paar jaar werkervaring? Bij dit mooie consultancy bedrijf zijn zij vanwege groei op zoek zijn een junior Manager Learning & Development.

Het bedrijf :

Het betreft een internationale consultancy organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Zij zijn gespecialiseerd in belastingadvies.

Zij gaan proactief te werk, staan bekend om hun snelle respons en zijn een professionele en betrouwbare begeleider binnen de fiscale wet- en regelgeving.

Absoluut een betrokken organisatie, zowel bij hun klanten als medewerkers.

In Nederland zijn ze toonaangevend, met velen medewerkers en een groot aantal kantoren verspreid over het hele land.

Het team bestaat uit 1 HR Director, 2 HR Adviseurs (junior niveau), 3 recruiters, 2 HR Assistants en een casemanager. De Learning & Development afdeling (die onder HR valt) heeft 1 manager en 3 junior L&D managers.

En daarnaast wordt heel nauw samengewerkt met hun People & Culture afdeling (4 medewerkers).

Werkzaamheden :

De functie van junior manager Learning & Development is een zelfstandige functie en valt onder de Learning & Development afdeling.

Je groeit mee met het bedrijf en jouw functie.

Je wordt verantwoordelijk voor een aantal aangewezen Business Units met daarin werkzaam een groep van ongeveer 100 medewerkers die jij als talentmanager / L&D manager gedurende hun loopbaan gaat begeleiden.

Je bent aanwezig bij Talent Ontwikkelingsgesprekken, evaluatiegesprekken, beoordelings- en functioneringsgesprekken etc.

Hierin heb jij voortdurend een objectieve rol.

 • Vanuit die hoedanigheid maak je plannen van aanpak;
 • En je gaat hier vervolgens ook gevolg aan geven, loopt het allemaal goed? Wat voor acties moeten er nog meer genomen worden?
 • Je gaat (mede) trainingen opzetten en coördineren;
 • Je adviseert de business over het bestaande curriculum en de inhoud van nieuw te organiseren curricula;
 • Je draagt zorg voor budget bewaking en rapportage en evaluatie van de learning programma’s;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de curricula programma;
 • Je gaat opvolging geven aan ontwikkeltrajecten van individuele medewerkers;
 • Je faciliteert trainingen (organiseert deze, stuurt uitnodigingen maar evalueert bijvoorbeeld ook met de trainer);
 • Je gaat je, in het kader van ontwikkeling van mensen, ook verdiepen in de internationale uitzendingen van professionals (zowel ingaand als uitgaand);
 • Wij zoeken een stevige’ junior Manager Learning & Development, relevante werkervaring (tot 3-5 jaar ervaring in bij voorkeur recruitment, loopbaanbegeleiding, jobcoaching), maar minstens zo belangrijk is jouw persoonlijkheid.

  Om succesvol te kunnen werken binnen deze organisatie met kritische professionals is het van belang dat je jezelf durft te zijn, nuchter bent en in staat bent een goede band op te bouwen met de mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten.

  Je bent krachtig en kordaat in je communicatie.

  Kwaliteiten en Vereisten :

  Onze klant is op zoek naar een nuchter persoon, niet status gevoelig en iemand die vooral op jonge leeftijd al een volwaardig gesprekspartner kan zijn voor de organisatie.

  Verder ben je praktisch en pragmatisch ingesteld en weet jij, je handen uit de mouwen te steken. Het is belangrijk dat je leert van je omgeving en de fouten die je maakt en dat je terug kan veren als je aangesproken wordt op een verkeerde beslissing.

  Je kunt snel schakelen en jouw overtuigingskracht is sterk en je kan goed de rust bewaren in hectische situaties.

 • Een afgeronde WO opleiding, met een intrinsieke passie voor het HR vak (een WO-HR opleiding strekt tot aanbeveling);
 • Je hebt maximaal 3-5 jaar werkervaring;
 • Het goed bijhouden van de ontwikkelingen in het vakgebied en in staat zijn de invloeden daarvan op bestaande richtlijnen te signaleren;
 • Ideeën achter de theorie kunnen vertalen naar de praktijk;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift en in staat zijn de taal van de fiscalist’ te spreken;
 • Zelfstandig werkend met een proactieve instelling. Je bent flexibel, accuraat en in staat om gestructureerd zaken te onderbouwen;
 • Gevoel voor interne verhoudingen hebben, organisatiesensitief zijn;
 • Empathisch en gevoel voor sfeer en verhoudingen;
 • Je bent krachtig en kordaat in je communicatie;
 • Het betreft hier een functie voor 40 uur in de week;
 • Bij voorkeur kom je uit de omgeving van Amsterdam.
 • Zij bieden :

  Een salaris tussen €2.600 €3.100 bruto per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek en uiteraard afhankelijk van ervaring.

  27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering en een premievrij pensioen.

  De cultuur is adhoc en flexibel. Nergens zoveel adhoc werk als bij dit bedrijf. Anticiperen en meedenken op hoog niveau wordt er van je verwacht.

  Het wordt gezien als je hard werkt, maar het moet geen doel op zich zijn. Iedereen is belangrijk en iedereen telt mee. De teamspirit is hoog.

  Er wordt op een open en respectvolle manier met zowel elkaar als met externe partijen gecommuniceerd. Men erkent de toegevoegde waarde van iedere medewerker, ongeacht jouw functietitel en / of ervaring.

  Samenwerken, onderzoeken & verdiepen, respect, eerlijk en discreet. Een aantal termen die deze organisatie typeren. Deze dragen bij aan de kwaliteit van het werk alsmede de inspanningen om een hecht team te creëren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier