DevOps engineer
NN Group
The Hague, Netherlands
2 dagen geleden

DevOps engineer

Jij bent een ervaren allround DevOps Engineer die ons complex beheerproces gaat organiseren en inrichten om onze klanten beter te kunnen bedienen.

We leveren data en modellen aan onze collega’s bij Finance, Risk en Treasury van NN Bank, zodat zij kwalitatieve rapportages kunnen leveren aan De Nederlandse Bank (DNB).

Jouw toegevoegde waarde als DevOps Engineer FRIS bij NN

Samen met je DevOps team bouw en beheer je aan onze Finance & Risk Integrated Solution-applicatie (FRIS). FRIS bestaat uit SAS-software op een AWS-infrastructuur.

In de applicatie stellen we data beschikbaar vanuit het datawarehouse, voeren we berekeningen uit en draaien we modellen en rapporten.

Zo realiseren we rapporten en data van hoge kwaliteit voor zowel onze collega’s bij o.a. Credit Risk, Market Risk en Finance én voor toezichthouder DNB.

Je hebt veel contact met onze eindgebruikers om goed te begrijpen en inzicht te krijgen hoe we onze klanten bedienen en de beste service te leveren.

Jouw impact als (Dev)Ops engineer FRIS bij NN

 • Het runnen van het maandproces. Het doel hiervan is de business te voorzien van business informatie en rapportages en het maken van datamarts
 • De business ondersteunen bij UAT en ketentesten
 • Uitvoeren van releases voor onderhoud en change
 • Pro actief) Optimaliseren van processen door middel van automatisering

 • Identificeren en mitigeren van security risico’s
 • Zorgen dat het systeem voldoet aan alle security eisen en bewaken dat de IT processen kwalitatief of orde zijn. Tevens zorgdragen dat security controls zoveel mogelijk geautomatiseerd worden.
 • Het toepassen van ITIL Processen en optimaliseren door automatisering
 • Zorgen voor continue verbetering van kwaliteit
 • Snel oplossen van productie incidenten en zorgen voor structurele oplossingen
 • De doelstellingen op de agenda

  Als specialist in jouw vakgebied bereik je graag goede resultaten :

 • Betrouwbare data, die steeds sneller beschikbaar is
 • NN Bank als groeiend, compliant bedrijf met alle security aspecten in acht nemend
 • Een tevreden business door ingewikkelde data te analyseren en met elkaar te combineren
 • We care

  Zoals jij voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving.

  Voor de ontwikkeling van je carrière bieden we je :

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden bij het Learning & Development Centre
 • Een uitgebreid netwerk van professionals
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid : je staat zelf aan het roer
 • Jouw DevOps team FRIS is onderdeel van de IT-afdeling van NN Bank. We werken voor de afdelingen Finance en Risk, waardoor we hier nauw contact mee hebben.

  Het team zelf bestaat uit Ontwikkelaars, Testers, Analisten, Beheerders, een Product Owner en een Scrum Master, uit verschillende landen, culturen en achtergronden.

  Stuk voor stuk zijn we professionals, die graag proactief en Agile met elkaar samenwerken. En dat doen we in een positieve setting.

  Elk kwartaal stellen we met alle DevOps teams van Bank onze doelen voor de komende periode. En om de teamspirit er ook buiten werk om in te houden, staan we graag stil bij gelegenheden met een gezellige borrel, of door bijvoorbeeld Secret Santa te organiseren met kerst.

  Onze purpose

  Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Je helpt ons de best mogelijke klantenservice te bieden.

  We geloven in optimale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen.

  Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer vanuit al onze labels : NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

  Clear conditions

  We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4x9 uur werken.

  Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je al maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten. Als DevOps Engineer FRIS werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent.

  Je krijgt een NS Business Card; zo wordt OV wel heel aantrekkelijk. Hiermee reis je namelijk onbeperkt door heel Nederland, zeven dagen per week.

  Op kantoor is een Fit20 studio ingericht, waar je als medewerker kan trainen. Even uitwaaien? In een kort half uurtje ben je met je de tram of de (OV-)fiets op het strand.

  Vanwege het corona virus werken alle NN collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis. Op dit moment is nog onduidelijk wanneer we weer op kantoor kunnen werken.

  Voor jou goed om te weten dat de officiële standplaats voor deze functie Den Haag is.

 • Salaris van maximaal € 5.095 (o.b.v. 36 u)
 • Veel vrijheid en ruimte voor je eigen ideeën en initiatieven
 • Een rol binnen een snelgroeiende en innovatieve corporate
 • Critical skills van een (Dev)ops Engineer FRIS

  Met een flinke dosis enthousiasme en een nieuwsgierige houding puzzel je elke dag met plezier. Je krijgt energie van het inbrengen van nieuwe inzichten in de organisatie en je pakt elke kans om je kennis te delen.

  Het liefst zie je mooie resultaten die je samen met je team hebt behaald. Je zet jezelf aan tot actie en denkt graag in oplossingen.

  Met jouw skills maken complicaties in het systeem geen kans : deze los je razendsnel op. Als je ervaring hebt met data modellering, ETL, relationele databasemanagementsystemen en / of BI-rapportagetools, is dat een groot pluspunt.

  Daarnaast is je Nederlands én Engels tiptop in orde.

  Je hebt een hoge learning agility, houdt van samenwerken en bent klantgericht. Je bezit veel positieve energie en pakt eigenaarschap op jouw vraagstukken.

  Je zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

  Je werkt met de volgende tools en technologieën : SAS, Linux, AWS en hebt kennis van CI / CD. Je hebt ervaring met (technisch) applicatiebeheer en kennis van ITIL processen, testen en Agile Scrum / Kanban Way of Working.

 • Bachelor’s of master’s diploma
 • 3 jaar of meer werkervaring in een (Dev)Ops functie met kennis en affiniteit van Security en ITIL Processen
 • Ervaring in de financiële sector en met SAS, Linux, AWS kennis is een pré
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier