Uitvoerder woningbouw
Bureau Vakwerk BV
Amsterdam, NL
19 uur geleden

Functieomschrijving

In deze functie van uitvoerder woningbouw ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de uitvoering van één project.

Je bent direct betrokken bij de voorbereiding van je eigen project en je denkt mee met de organisatie. Jouw ervaring met LEAN werken zorgt ervoor dat je goed kunt samenwerken met de ketenpartners in het proces.

Naast de beheersing van de techniek weet je de uitvoering en externe partijen goed te managen. Je zorgt voor een optimale inzet van de toegewezen bouwplaatsmedewerkers en waar nodig coach je het eigen personeel.

Ook zorg je ervoor dat de productiemiddelen aanwezig zijn op de bouwplaats en zo efficiënt mogelijk worden ingezet.

Tijdens de uitvoering van het project ben je verantwoordelijk voor het aanleveren en bewaken van de financiële administratie, signaleer je meer- en minderwerk en ben je op de hoogte van de financiële ontwikkeling van het project.

Naast het leidinggeven aan de uitvoering lever je een bijdrage aan de voorbereiding van nieuwe projecten op het gebied van werkmethoden, planning en inzet van middelen en personeel.

Functie-eisen

Minimaal mbo bouwkunde afgerond (hbo werk- en denkniveau)

Enkele jaren ervaring als uitvoerder

Ervaring met woningbouwprojecten

Ervaring met LEAN en ketenintegratie

Ervaring met BIM is een pre

Communicatief sterk

Resultaatgericht en besluitvaardig

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote, landelijke aannemer die actief is in alle disciplines van het bouwen. Van onderhoud, renovatie en restauratie tot grootschalige nieuwbouw.

Daarnaast heeft de opdrachtgever een serviceafdeling die het totaalonderhoud voor contractpartijen uit handen neemt. Het bedrijfsonderdeel waarvoor wij een uitvoerder zoeken, houdt zich alleen bezig met woningbouw.

Arbeidsvoorwaarden

De opdrachtgever biedt :

 • Een afwisselende baan bij een grote aannemer;
 • Een informele werkomgeving met veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Een auto van de zaak.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier