Business Developer (40 uur)
Intermediair
Nijmegen, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Infolearn is een van de top dienstverleners van innovatieve leer- en ontwikkel oplossingen voor onder andere de zorgsector.

Met een reeds sterk ontwikkeld netwerk van klanten en partners wil Infolearn haar markt fors gaan uitbouwen naar andere sectoren.

Taken en verantwoordelijkhedenJe neemt als Relatiemanager het voortouw om de Nederlandse markt verder in kaart te brengen en uit te bouwen.

Je hebt dagelijks contact met potentiële en bestaande klanten.Je bent actief in de markt, op netwerkevents en beurzen en streeft ernaar om de branding en naamsbekendheid van Infolearn in Nederland verder te verhogen.

Je onderhoudt de reeds opgebouwde relaties met klanten en volgt hen van dichtbij op. Je bent een strategische sparringpartner, spot extra kansen en mogelijkheden en bouwt zo lange termijn relaties.

Je analyseert en luistert uiterst grondig naar de uitdagingen en (strategische) doelstellingen van klanten en vertaalt deze in de juiste Infolearn oplossingen.

Je stelt je op als adviseur en daarnaast ben je een strategisch gesprekspartner voor het bestuur en directie bij de klant.

Je werkt nauw samen met collega-consultants, ontwikkelaars en support tijdens implementatieprojecten. Je stemt op regelmatige basis af met de klanten over het projectverloop.

Jouw profielJe beschikt over een HBO diploma bij voorkeur in een economisch richting of je hebt werkervaring op vergelijkbaar niveau.

Je hebt bewezen ervaring in een sales functie waar projectmatig verkopen / solution selling centraal staat.Je kan zeer goed de uitdagingen van de klant zien en hier totaaloplossingen aan koppelen.

Je hebt affiniteit met IT en hebt bij voorkeur softwareoplossingen verkocht.AanbodSterk groeiend bedrijf, met een innovatieve e-learning software waar vandaag veel vraag naar is en in de toekomst zal blijven boomen.

Focus op de zorgsector waar vraagstukken rond opleiden en ontwikkelen van mensen een hot item is. Infolearn is een top 3 partij in Nederland.

Financieel kerngezond. Er is genoeg ruimte voor leer- en ontwikkelmogelijkheden en coaching. Ambitieus team met veel energie, dynamiek en autonomie in de functie.

Geïnteresseerd?Wil je meer weten over deze functie? Of wil je direct solliciteren? Dan kun je contact opnemen met HR, Zeynep Bal via 024-7370531 of je motivatie en cv mailen naar HR infolearn.

nl.Over InfolearnDe innovatieve leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn speelt in op zowel de praktische als strategische uitdagingen binnen het domein leren en ontwikkelen.

Het hoofdkantoor zit in Nijmegen. Het team bestaat uit enthousiast team van circa 35 ervaren consultants, onderwijskundigen, accountmanagers, ontwikkelaars en vormgevers heeft Infolearn dé experts in huis waarmee op efficiënte wijze de oplossing wordt geïmplementeerd.

Door de modulaire opbouw van de software biedt Infolearn een geïntegreerde totaaloplossing aan die veel verder gaat dan het gemiddelde Leer Management Systeem (LMS).

Verschillende functionaliteiten, zoals Performance Support en strategische personeelsplanning, kunnen eenvoudig worden toegevoegd.

Zo wordt de persoonlijke ontwikkeling van werknemers inzichtelijk, ontstaat er ruimte voor talent en doorgroei en kan teamontwikkeling gestimuleerd worden.

Mede daarom sluit die oplossing naadloos aan op de leer- en ontwikkelambities, maar ook het compliance-management van organisaties in een groot aantal sectoren, waaronder zakelijke dienstverlening, transport & logistiek, cure (ziekenhuizen & revalidatie), care (VVT & gehandicaptenzorg) en (Semi-)overheid.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld-
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier