Senior Salarisadministrateur
Countus
Zwolle, NL
6 dagen geleden

Wie zoeken we?

Je hebt je opleiding VPS (of gelijkwaardig) afgerond. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan als salarisadministrateur en bent toe aan de volgende stap.

Je bent op fiscaal gebied goed onderlegd; dit vakgebied kent geen geheimen meer voor jou. Daarnaast heb je een goed oplossend vermogen.

Je gaat bij complexe vraagstukken op onderzoek uit, zodat je ook deze goed kunt beantwoorden. Je hebt ervaring met het verwerken van complexe loonadministraties en kennis van diverse cao’s.

Affiniteit met de agrarische sector is een pre.

Daarnaast ben je op zoek naar een werkgever waar je voor langere tijd aan verbonden kunt zijn. Bij Countus kom je in een gedegen, no-nonsense team te werken, waar je je kennis kunt inzetten op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen.

Je verwerkt de salarisadministratie in de software van HR & Salaris Gemak (voorheen Unit 4). Heb je ervaring met dit systeem, dan is dat een pré.

Heb je dat nog niet, dan bieden wij jou een cursus aan om deze ervaring op te doen.

Waar ga je werken?

In bijna 100 jaar is Countus uitgegroeid tot dé accountants- en adviesorganisatie in vier sectoren : Agro & Agri, MKB, Zorg, Horeca & Leisure.

We werken vanuit 24 vestigingen, waardoor we dichtbij onze klanten zijn én ook bij jou! We adviseren klanten m.b.t. de jaarrekening, belastingaangifte, salarisadministratie, pensioen, verzekeringen en overnames.

Daarnaast ondersteunen onze expertiseteams waaronder Controle-team (Audit) en Personeelsmanagement vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle ondernemers heel Nederland.

Ook zijn zij sparringpartner voor collega’s op lokale vestigingen.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Bij ons is iedereen gelijk en spreken we elkaar gewoon bij de voornaam aan. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Er wordt fanatiek gewerkt en is ook ruimte voor plezier. Medewerkers zoeken elkaar dan ook regelmatig op. Want : samen bereiken we meer dan alleen. #nononsense

Met Team Countus ben je nooit alleen. Wij staan dichtbij onze mensen en hanteren korte lijnen. Bij ons staan de deuren altijd open.

Door onze platte organisatiestructuur, is de stap naar de (regio)directie zo gemaakt. #betrokken

Bij Countus kennen we geen partnerstructuur, dat maakt ons uniek in de branche. Wij werken vanuit de filosofie dat er een gezonde winstgevendheid behaald moet worden voor de continuïteit van het bedrijf.

Voor alle medewerkers is het mogelijk om een aandeel in Countus aan te schaffen, dit noemen we de medewerkersparticipatieregeling (MePa).

Zo stimuleren we ondernemerschap in onze organisatie.

Wat bieden wij jou?

Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur.

We streven naar ondernemerschap binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij.

Van training, van projecten en elkaar. Samen voor ontplooiing noemen wij dat. #ruimtevoorontwikkeling

Daarnaast kun je rekenen op het volgende :

 • Een salaris tussen de €2.900 en €4.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) plus 8,4% vakantiegeld;
 • Een dienstverband voor 36 of 40 uur per week. Daarbij krijg je de mogelijkheid om je werkdagen en tijden zelf in te delen;
 • Een ruime vakantiedagenregeling, minimaal 30 vakantiedagen met de mogelijkheid om vakantie-uren te kopen of verkopen;
 • Een goede mobiliteitsregeling;
 • Een gedegen pensioenregeling waar je zelf een geringe eigen bijdrage in hebt.
 • Vitaal aan het werk :

 • Een uitgebreid scholingsaanbod waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak;
 • Korting op je sport-abonnement en zorgverzekering;
 • Lekker op de fiets naar het werk? Maak gebruik van onze fietsregeling;
 • Vernieuwd thuiswerkbeleid.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier