Industrieel naaister Partime
Tempo-Team
Deventer, Overijssel, NL
4 dagen geleden

Droombaan?! Dat is van je passie, je werk maken. De liefde voor stoffen delen met collega’s en een tof uurloon verdienen van €13,51.

Ga voor een lange tijd, fulltime aan het werk als naaister bij de Koninklijke Auping in Deventer!

Wat je gaat doen

Jij maakt een kwalitatief bekend product! De matras- en boxspring hoezen van Auping. Al je liefde voor stoffen naai je in de hoezen.

Als naaister verzamel je zelf de stoffen die je nodig hebt en legt deze op jouw tafel. Op het atelier werk je samen met alleen maar collega’s waarmee je jouw passie gaat delen.

Er hangt een gezellige sfeer en je werkt samen als een team! Samen leveren jullie een perfect product af waar mensen thuis een glimlach van krijgen.

Wat je krijgt

Als naaister bij Auping werk je bij de bekendste beddenfabrikant van Nederland. En dat merk je want er wordt goed voor je gezorgt! Je krijgt namelijk :

 • Een super lekker salaris van €13,51 per uur,
 • Overdag werk. Dat betekent in de avond vrije tijd,
 • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken,
 • Kilometervergoeding,
 • Werk voor een lange tijd,
 • Gezellige collega’s waarmee je dezelfde passie deelt,
 • Kans op een contract van Auping!
 • Wie je bent

  Als naaister werk jij mee aan een product van kwaliteit. Het is daarom belangrijk dat je nauwkeurig kan werken. Ook is het handig als je :

 • Beschikbaar bent op maandag, woensdag of vrijdag;
 • Ervaring hebt met een industrieel naaimachine of een afgeronde opleiding richting mode hebt,
 • Voor een lange tijd kan werken.
 • Waar je gaat werken

  Bij dé beddenspecialist van Nederland. Zij hebben een moderne productiehal en een mooi atelier. Hier werken ongeveer 40 modinettes.

  Werkplezier gaat hier samen met kwaliteit. Het is belangrijk dat je kwaliteit op nummer één hebt staan, maar samen met jouw collega’s maak je er een leuke dag van.

  In de kantine geniet je met collega’s van een goedkope, lekkere lunch. Ook verzorgt Auping 1x per jaar een bbq voor het hele bedrijf.

  Iedereen is hecht met elkaar en er hangt een warme sfeer! Auping laat de waardering graag zien en wil je in de toekomst een contract geven.

  De passie die je hebt voor dit vak, wordt nog meer als je bij Auping gaat werken als modinette! Wacht niet langer en klik op de solliciteer-knop! Vragen?

  Super! Bel mij op 038-4261999 of stuur een Whatsapp op 06-30848772. Je mag ook mailen naar recruitment.noordoost tempo-team.nl. Ik spreek je snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier