Psycholoog
PsyQ
Goes
14 uur geleden

Psycholoog PsyQ Goes is op zoek naar een psycholoog. Dit ga je doen Uitdaging. Dynamiek. Afwisseling. Spreekt dit jou aan?

Graag stellen we ons aan jou voor. Wij, PsyQ Goes , zijn een klein, multidisciplinair team met 15 tot 18 collega's. Wij willen graag het verschil maken.

Korte lijnen, directe communicatie en humor. Daar houden we van, dat zorgt voor inspiratie en energie. We zijn een team met ambities en denken graag altijd een stap verder.

Ons werkt kenmerkt zich door het toepassen van contextgerichte en specialistische kortdurende interventies. Daar geloven we in.

Een belangrijk onderdeel van onze zorgvisie is dat we zo dicht mogelijk proberen aan te sluiten bij de hulpvraag van onze patiënten, om zo de best mogelijke interventie in te zetten.

Onze specialistische behandelingen richten zich o.a. op klachtgerichte interventies, waarbij de contextuele en de sociaal maatschappelijke factoren belangrijke aandachtspunten zijn.

Hierdoor lukt het ons om sneller een behandeling vorm te geven die past bij de specifieke hulpvraag van de patiënt en duurt een behandeling niet langer dan nodig.

Behandelingen vinden (deels of volledig) online, in groepen of in de spreekkamer plaats. Dit alles doen we niet alleen, we werken nauw samen met andere instanties en zorgaanbieders.

We behandelen in principe alle stoornissen, zodat je voldoende uitdaging hebt.

Wat ga je doen?

 • Intakegesprekken en diagnostiek
 • Behandeling van patiënten individueel en in groepsverband, in samenspraak met een regiebehandelaar
 • Je kunt je eigen werktijden indelen tussen 08 : 00 en 17 : 30 uur. Onze locatie in bevindt zich tegenover het treinstation van Goes en er is parkeergelegenheid rondom het gebouw.

  Dit ben jij Je bent een zelfstandig werkende psycholoog die zich assertief opstelt en zelf aan de bel trekt bij collega's om te sparren, ervaringen uit te wisselen of voor advies. Wij vragen :

 • Een afgeronde masteropleiding psychologie (WO)
 • Enige relevante werkervaring in de ggz
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie van Behandelaar 3 voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

  Het salaris bedraagt, minimaal € 3538,- en maximaal € 4717,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier