Magazijnmedwerker met autobranche ervaring, regio Amersfoort
Flexibility
Amersfoort
18 dagen geleden

In de functie van magazijnmedewerker houd je je bezig met de onderdelen en accessoires binnen het bedrijf. Onze ideale kandidaat heeft al ervaring als magazijnmedewerker.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij je thuis voelt in een drukke ,klantgerichte omgeving en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Het grootste deel van je takenpakket bestaat uit monteurs voorzien van de juiste onderdelen. Maar ook het opruimen en schoonhouden van het magazijn hoort daarbij.

Periodiek het inventariseren van de voorraad.

Wat vragen wij

Afgeronde MBO-opleiding .

Minimaal twee jaar werkervaring

Kennis van MS Office en DMS-systemen

Ervaring binnen autobranch met voorkeur in het magazijn .

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Een boven marktconform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Maar we vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt

zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur.

Interesse ?

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je c.v. met motivatie naar rob.genefaas flexibility.nl t.

a.v. Rob Genefaas bij vragen kun je telefonisch contact opnemen onder nummer 06-5020365

Flexibility Eindhoven is hét uitzendbureau op het gebied van werving en selectie,uitzenden,referentieonderzoek,assesments en bemiddeling met ruime specialisatie in de automotive branche op landelijk niveau.

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich

onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-

Best optimale ondersteuning van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier