Finance Professional
Kiwa
Rijswijk
3 dagen geleden

Stel je eens voor : een carrière in een internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is, waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en goede carrièreperspectieven hebt.

Dat kan als Financial Controller bij Kiwa in Rijswijk!

Functieomschrijving

Als Financial Controller ben je samen met je collega’s van het finance team van Kiwa verantwoordelijk voor de kwaliteit en cijfers in verschillende maandelijkse interne en externe rapportages.

Je hebt nauw contact met de business over actuele ontwikkelingen en neemt deze input mee voor de maandelijkse rapportages.

Je dagelijks werk bestaat verder uit de volgende onderdelen :

 • Het opstellen van maandrapportages voor stafafdelingen;
 • Verzorgen van de maandafsluiting van Kiwa N.V.;
 • Maandelijkse validatie van de cijfers voor diverse entiteiten;
 • Administratie voeren (inclusief maandafsluiting) van een aantal kleine BV’s :
 • Het verbeteren van financiële processen.
 • Wij maken gebruik van de programma’s Microsoft Dynamics en Sigma Conso.

  Wat verwachten wij van jou in de functie van Financial Controller?

  Wij zoeken een Finance Professional met potentie en ambitie om zich snel door te ontwikkelen. Je hebt een steile leercurve, beschikt over een sterk analytisch vermogen, hebt lef en je bent positief kritisch.

  Vanzelfsprekend beschik je over een sterk cijfermatig inzicht en werk je makkelijk intern en extern samen.

  Beschik jij over het volgende profiel?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding accountancy, bedrijfseconomie, finance en control of vergelijkbaar;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als assistent accountant in een accountancyorganisatie of als assistent controller in het bedrijfsleven;
 • Ambitie om door te groeien en jezelf blijven te ontwikkelen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Minimaal 36 uur per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van Excel;
 • Ervaring met ERP-systeem Microsoft Dynamics (D365) is een pré.
 • Ben je geïnteresseerd en is de functie van Financial Controller iets voor jou? Aarzel dan niet en klik op de rode sollicitatiebutton om te solliciteren bij Kiwa.

  Wat zetten wij daar tegenover?

  We bieden je een uitdagende baan in een internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is. Op basis van je persoonlijke interesse en ambities maken we een persoonlijk plan voor je carrièreontwikkeling binnen Kiwa waarin een vervolgopleiding tot de mogelijkheden behoort.

  Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en werkervaring), eindejaar- en winstuitkering, een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, 27 verlofdagen, 10 atv-dagen, 8% vakantiegeld en een uitstekende pensioenregeling via het ABP.

  Waar ga je werken?

  In deze rol maak je deel uit van het enthousiaste Finance Team binnen Kiwa Nederland en rapporteer je aan de manager accounting & reporting met als standplaats Rijswijk.

  Waarom werken bij Kiwa?

  Kiwa is internationaal een toonaangevende partij, op het gebied van inspectie, certificering, testen, technologische advisering en training bepalen we mede de norm.

  Omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt en (internationaal) groeien, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier