Monteur grondverzet- en wegenbouwmachines
A.Hak Distribution & Networks
Tricht, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga je doen als Servicemonteur Materieeldienst?Word jij enthousiast van een baan met veel afwisseling en vrijheid.Vind je het leuk om in de buitenlucht met je handen bezig te zijn?

Heb je misschien al ervaring in het onderhoud van machines engereedschappen die worden gebruikt in het grondverzet of lijkt jedit een mooie uitdaging om een nieuwe carrière starten?

Solliciteerdan direct en word Servicemonteur bij ! Als ServicemonteurMaterieeldienst zorg jij dat al onze machines en gereedschappengoed worden onderhouden en zijn gekeurd.

Wekelijks ontvang je eenplanning waarin staat welke projectlocaties je die week gaatbezoeken. In de ochtend stap je vanuit huis in je ruime en goedingerichte werkbus en vertrek je naar de aan jou toegewezenlocatie.

Nadat jij je daar hebt gemeld werk je zelfstandig aan alhet materieel dat op die dag onderhouden of gekeurd moet worden.

Jezult werken aan een grote diversiteit van machines engereedschappen zoals bijvoorbeeld elektrische handgereedschappen,generatoren, pompen en trilplaten, maar je repareert bijvoorbeeldook ladders en bouwketen.

Zeer afwisselend dus! En belangrijk jijzorgt dat ons materieel inzetbaar is en onze projecten geenvertraging oplopen. Je collega's zijn je dankbaar! Functie-eisenEen VMBO of MBO niveau 2 / 3 diploma in een technische richting.

Beschik je niet over een diploma, maar heb je wel ervaring metverbrandingsmotoren en elektro opgedaan door bijvoorbeeldwerkervaring, opleiding of hobby dan nodigen we je ook van harteuit om te solliciteren.

Dat je het leuk vindt om in de buitenluchtte werken. Rijbewijs B. Arbeidsvoorwaarden Goed salaris dat iedere4 weken op tijd op je rekening wordt gestort.

Werken in debuitenlucht met leuke collega's in je eigen regio. Een ruimebedrijfsbus met goed gereedschap en bedrijfskleding.

38 vrijedagen. Vakantiegeld. Volgen van vakgerichte opleidingen. Goedepensioenregeling en collectieve verzekeringen. Smartphone, ook voorprivégebruik.

Over Distribution & Networks Werken bij A. Hak iswerken binnen een internationaal familiebedrijf met ruimmedewerkers in vaste dienst waar flexibiliteit en loyaliteit hoogin het vaandel staan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier