Servicemonteur
Boskalis
Capelle aan den IJssel
1 dag geleden

Naar vacatures

Hoe jij het verschil kunt maken

Ben jij van nature een sleutelaar? Heb jij twee rechterhanden en is het demonteren, repareren en monteren van machines en werktuigen wel aan jou besteed?

Lees dan snel verder! Voor de Technische Dienst van Boskalis Nederland zijn we op zoek naar een servicemonteur.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden

Als servicemonteur maak je onderdeel uit van de technische dienst en werk je op ons service center in Capelle aan den IJssel.

Ook werk je regelmatig op verschillende projectlocaties in Nederland. Zowel op ons service center als op onze projectlocaties zorg jij ervoor dat het materieel van Boskalis weer naar behoren functioneert.

Jij houdt je bezig met het onderhouden en repareren van ons klein materieel. Dit betreft voornamelijk pompen, generatorsets, powerpacks, grijpers maar ook grondverzetmaterieel.

Een brede ervaring is een pré, je moet in ieder geval bereid zijn je kennis te verbreden.

Samen met je collega’s van het Service Center los je acute technische problemen op en draag je bij aan een optimale inzetbaarheid van ons materieel.

Jij bent de servicemonteur waar we naar op zoek zijn als je het volgende meebrengt :

 • Je hebt Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur mts werktuigbouw of autotechniek, of vergelijkbare kennis opgedaan door werkervaring.
 • Je hebt kennis van dieselmotoren of voertuigtechniek.
 • Enige basiskennis van elektrotechniek is een pré.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent leergierig, enthousiast en eventueel bereid om cursussen te volgen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B of BE.
 • Een servicebus staat tot jouw beschikking om de werkzaamheden op locatie uit te kunnen voeren.

  Over Boskalis

  Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

  Je komt te werken in een dynamisch omgeving waarbij je deel uitmaakt van een team van specialisten van Boskalis Nederland.

  Boskalis Nederland is de business unit van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. die actief is op de Nederlandse markt. Bij activiteiten kun je denken aan het voorbereiden (door middel van drooggrondverzet) en aanleggen van grootschalige civiele infrawerken, maar ook aan werkzaamheden als grondverbetering en -sanering.

  Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.

  Wat je kunt verwachten

 • Salaris en meer : Naast salaris ontvang je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregelingen, zoals collectieve ziektekosten verzekering een bedrijfsauto.
 • Carrièremogelijkheden : Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.
 • Warm welkom : Je kunt rekenen op een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Zowel de faciliteiten van het grote Boskalis maar zeker de het hechte team op je standplaats in Capelle aan de IJssel kunnen voor de juiste kandidaat een nieuw thuis worden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier