Verkoper Binnendienst m/v
Flexibility
Doetinchem, NL
4 dagen geleden

Commercieel, ervaring met outbound bellen, sterke scoringsdrang / winnaarsmentaliteit...... deze woorden zijn absoluut van toepassing op de functie Verkoper binnendienst m / v die wij zoeken voor een grafisch bedrijf in de regio Gelderland.

Wanneer jij het heerlijk vindt om telefonisch producten te verkopen, afspraken tot stand te brengen en contacten met bestaande klanten te onderhouden, aarzel dan niet.

Onze klant hecht veel waarde aan tevreden medewerkers en streeft naar een langdurige relatie met jou.

Wat vragen wij

Voor de functie Verkoper binnendienst wordt gevraagd :

 • Ervaring met outbound bellen of als Callcenter Medewerker
 • Goede communicatie vaardigheden
 • Commerciële instelling
 • Sterke scoringsdrang
 • Teamspirit en humor
 • Wat bieden wij

  Als Verkoper binnendienst word je een prima basissalaris geboden, passend bij je ervaring. Middels het behalen van zowel persoonlijke als teamtargets kun jij dit zelf, naast het geboden prima basissalaris, nog opwaarderen.

  Wanneer jij een topper bent in outbound bellen en hier ook daadwerkelijk energie van krijgt, komen wij graag met jou in contact! Neem voor meer informatie gerust contact op met Mariska Spekenbrink 06 -

  1736 4310 of mail je CV in Word met motivatie naar mariska.spekenbrink flexibility.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier