Commercieel medewerker verwarming en klimaattechniek
Technische Unie
Ede, NL
47 minuuten geleden

Je baan

In deze afwisselende ben je verantwoordelijk voor tevreden klanten, maatwerk advies en het realiseren van afgesproken omzet.

Als specialist ben je aanspreekpunt voor alle vragen over cv, klimaat en verwarming. Je inventariseert de wensen en verwachtingen van klanten en adviseert over onze producten en dienstverlening.

Je informeert over artikel-, prijs- en voorraadinformatie en geeft alternatieve mogelijkheden aan (kostenbesparend, milieubesparend of alternatieve leverancier).

Je stelt scherpe offertes op en weet deze om te zetten in orders. Kansen voor upselling en cross selling laat je niet onbenut.

Je werkt in een enthousiast team en ziet elke dag als een kans om de relatie met je klanten te optimaliseren. Je bent proactief, werkt resultaatgericht en weet anderen daar in mee te nemen.

Lees hier de van een commercieel medewerker of bekijk de werkweek van een collega op .

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop - en .

Je profiel

 • Je hebt minimaal een mbo opleiding.
 • Je hebt commerciële ervaring, bijvoorbeeld bij een technische groothandel, installatiebedrijf of speciaalzaak. Ervaring in de branche heeft onze voorkeur;
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en een kei in relatiebeheer;
 • Je bent woonachtig in de buurt van Ede, deze functie wordt op deze locatie van het cluster ingevuld.
 • Werken bij Technische Unie is werken bij ''. Wil jij dat ook maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Klik op de vrachtwagens hieronder voor alle stappen van ons sollicitatieproces.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier