Coördinerend Verpleegkundige (ANW) | 16 uur Utrecht (Stad Utrecht e.o.) mbo Alle diensten Bekijk de vacature
AxionContinu
Utrecht Stad Utrecht e.o.)
4 dagen geleden

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

We noemen onszelf optimisten in de zorg’. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden.

Of dat nou volledig herstel is of het beste halen uit een situatie die hoe dan ook niet meer beter wordt. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen. Bij ons is het glas altijd halfvol.

Zo kijken we naar ons werk, naar onze organisatie, maar ook naar de zorg als geheel. We vinden dat we dat aan de mensen waarvoor we werken én aan onszelf verplicht zijn.

Functie

 • Je bent als coördinerend verpleegkundige tijdens de weekenden, avonden en nachten het aanspreekpunt voor medewerkers binnen de divisie Verzorgd Wonen.
 • Je verricht voorbehouden en risicovolle handelingen, informeert andere disciplines en bewaakt de uitvoering van gemaakte afspraken.

 • Als coördinerend verpleegkundige ben je beschikbaar voor een deel van de locaties binnen de divisie Verzorg Wonen. Je werkt vanuit een uitvalbasis en rijdt met de dienstauto naar de verschillende locaties waar jouw hulp nodig is.
 • Je bent als coördinerend verpleegkundige op de hoogte van wat er speelt binnen de verschillende locaties en houdt contact met de locaties.
 • Je bent als verpleegkundige laagdrempelig te benaderen, staat stevig in je schoenen en weet hoe je moet reageren in het geval van acute situaties op diverse gebieden.
 • Je bent BIG-geregistreerd en houdt je kennis op peil door middel van gevraagd en ongevraagd volgen van trainingen, bijscholingen, e-learning.

  Functie-eisen

  Je bent in staat zelfstandig te werken en bent laagdrempelig aanspreekbaar voor collega’s, cliënten (met al hun verschillen), familieleden en vrijwilligers.

  Om voor deze baan in aanmerking te komen, moet je in bezit zijn van een diploma verpleegkunde HBO / MBO met de nodige werkervaring.

  Je bent bevoegd en bekwaam voor het verrichten van voorbehouden en risicovolle handelingen, enige kennis van managementtechnieken en ervaring in de ouderenzorg.

  Tevens ben je BIG-geregistreerd. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B.

  Wij bieden

  Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingstehuizen en Thuiszorg. We betalen je op salarisniveau FWG 55 (op basis van 36 uur);
 • je krijgt een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,4%. Na een succesvol assessment is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk.

  We kunnen je een contract voor 16 uur aanbieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier