Accountmanager Binnendienst Services
Exclusive Networks
Ekkersrijt 4601, 5692 DR Son, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige binnendienst collega. Het gaat om een dynamische salesrol bij een groeiende club waarbij je jouw steentje kunt bijdragen.

Het doel van de functie is het planmatig tot stand brengen, bewaken en verbeteren van langdurige relaties tussen Exclusive Networks en haar klanten.

Je positioneert en verkoopt ons services portfolio. De volgende onderdelen zijn in deze functie zeer belangrijk

 • Het uitbouwen en onderhouden van bestaande relaties;
 • Projectmanagement : je draagt zorg voor de begeleiding van de projecten van verkoop tot de correcte uitvoering en tevens nazorg van de dienst;
 • Het maken en opvolgen van offertes; hierbij heb je een adviserende rol naar de klant;
 • Het aangaan van nieuwe relaties & het maken van afspraken voor de buitendienst;
 • Proactief meedenken in de ontwikkeling en uitbreiding van het services portfolio;
 • Het telefonisch en per email beantwoorden van diverse vragen.
 • Functie-eisen

  Jij bent nieuwsgierig, flexibel, resultaat gedreven, een doorzetter en energievol! Je beschikt over een winnaarsmentaliteit en bent een gesprekspartner op alle niveaus. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde HBO opleiding. Studie richting commerciële economie / communicatie / hospitality & eventmangement is een pré;
 • Interesse in de IT-branche;
 • 0-3 jaar werkervaring. Ervaring in (telefonische) verkoop is een pré;
 • Je hebt een ambitieuze instelling, goed in plannen en organiseren en ziet jezelf graag als spin in het web;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bedrijfsomschrijving

  Exclusive Networks is een dynamische IT Distributeur, gespecialiseerd cyber security en cloud solutions. Ons diverse productaanbod bestaat uit innovatieve hardware van verschillende leveranciers.

  Naast de producten bieden we verschillende diensten aan, wat het onderscheidende vermogen van de organisatie is. Met onze visie en marktgerichte expertise bieden wij een best-of-breed portfolio van de meest innovatieve en baanbrekende leveranciers.

  Als medewerker bij Exclusive Networks maak je deel uit van een sterk groeiend, internationaal bedrijf waar ruimte is voor ontwikkeling, ondernemerschap en creativiteit.

  Om jou optimaal te laten functioneren voorzien we in alles wat nodig is binnen deze commerciële rol. Dit biedt vele voordelen : je krijgt een marktconform salaris en bij goed functioneren kun je bonussen verdienen en doorgroeien binnen de organisatie.

  Werken bij Exclusive Networks doe je in een prettige werksfeer met leuke collega’s; koffie van verse bonen; vrijdagmiddagborrels en een tafeltennistafel maar bovenal : waar groei centraal staat!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier