Recruiter intercedent
Olympia
Leiden, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus! Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven ondernemende managers.

De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben zowel de drive als resultaatgerichtheid van een ondernemer.

Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk.

En dát maakt ons uniek!Je maakt onderdeel uit van een ontzettend enthousiast en gedreven team op de vestiging in Leiden, bestaande uit 10 collega’s.

Wij zijn niet zo maar een team, je wordt onderdeel van onze familie . Persoonlijke aandacht vinden wij daarom erg belangrijk.

Iedereen werkt keihard om de gezamenlijke doelen te behalen. Want : zijn de jaarlijkse doelen behaald? Dan gaan we met zijn allen op vakantie! Onderling is er een hechte band waar we elkaar verder helpen.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder"- is dan ook ons motto. Op vrijdagmiddag staat standaard een wijntje, biertje en een nootje op tafel om met z'n alle ontspannen het weekend te beginnen!

Functieomschrijving

Als intercedent begin je de dag uiteraard eerst met een kop koffie of thee en zorg je er voor dat je voor jezelf een duidelijke planning hebt van je werkzaamheden.

Echter is niks zo divers en afwisselend als dit vak en kan je er vanuit gaan dat er zaken tussendoor gaan komen. Hier ben jij als intercedent uiteraard tegen opgewassen en zodoende weet jij niet alleen bestaande maar ook nieuwe relaties uit te bouwen.

Daarnaast behoren, het voeren van intakegesprekken, plegen van acquisitie en het proactief werven van potentieel talent tot je verantwoordelijkheden.

Samenvattend ben jij als intercedent in staat om een optimale match te realiseren tussen kandidaten en opdrachtgevers en kom je gemaakte afspraken na.

Tot slot maar minstens zo belangrijk draag je zorg voor een correcte administratie.

Spreekt bovenstaande je aan en ben je fulltime, 40 uur per week op zoek naar een te gekke baan met uitzicht op vast? Reageer dan snel want dan zoeken wij jou.

We behalen onze doelen al jaren met zijn allen en met enorm veel plezier. Humor vinden we belangrijk en samen met een goed gevoel de dag afsluiten ook.

Functie-eisen

Je omgeving omschrijft jou als een representatieve en enthousiaste doener met zowel een mensgerichte als resultaatgerichte instelling.

Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken en resultaten neer te zetten.

Aan initiatief ontbreekt het je niet. Je onderscheidt je door je pro -actieve houding en je creativiteit.

Als intercedent beschik je verder over :

 • Een afgeronde opleiding, bij voorkeur in een organisatorische / commerciële richting;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring bij voorkeur in een organisatorische / commerciële functie
 • Rijbewijs B
 • Durf je het aan om in een enorme hectische werkomgeving alles goed te organiseren en plannen? Reageer dan meteen op onze vacature! Inclusief je motivatie.

  We zoeken iemand die in ons hechte team past, fulltime uit regio Leiden!

  Arbeidsvoorwaarden

  Als je bij Olympia Uitzendbureau aan de slag gaat als intercedent kun je naast een goed salaris rekenen op :

 • Een bonus structuur
 • We beleven schitterende reizen met elkaar
 • Een aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen en opleidingsmogelijkheden
 • Een baan binnen een dynamische, ondernemende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat
 • Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie om nieuwe klanten binnen te halen aanstekelijk werkt op de vestiging.
 • Een vaste aanstelling en een geweldig team om je heen!
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag jouw reactie!

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier