(Ervaren) Workday Integration Consultant (Amsterdam)
PwC
Amsterdam, NL
17 dagen geleden

Wie ben je?

Je vakkennis op het gebied van IT-oplossingen, specifiek Workday, is natuurlijk dik in orde, maar je voelt ook feilloos aan welke rol klanten van je verwachten.

Je past je moeiteloos aan elke situatie aan, en zoekt hierin graag de samenwerking op. Daarnaast is het voor jou een uitdaging om je klant nóg verder te helpen.

Verder :

 • Heb je een academische achtergrond (in IT gerelateerde studies, HR of business studies);
 • Twee tot zes jaar relevante werkervaring in (HR) Technology en met HCM software implementaties (specifiek Workday);
 • Heb je aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en integreren van applicaties en / of systemen, bij voorkeur ook met Workday integraties;
 • Heb je ervaring op het gebied van IT architectuur en begrijp je hoe een cloudoplossing past binnen complexe IT landschappen;
 • Neem jij privacy en security in acht bij het ontwikkelen van een integratie met een cloudoplossing;
 • Ben je in het bezit van Workday Integrations Certificering en ervaring in de consultancy is een pre;
 • Vind je het leuk om complexe data-integratie vraagstukken te analyseren en heb je hier ook ervaring mee;
 • Werk je graag aan meerdere projecten tegelijk en ga je goed om met tijdsdruk;
 • Ben je analytisch sterk;
 • Spreek en schrijf je uitstekend Nederlands en Engels;
 • Ben je energiek, gedreven en weet je met je stevige persoonlijkheid het beste resultaat te behalen;
 • Ben je bereid te reizen, zowel nationaal als internationaal.
 • Hoe ziet je werk eruit?

  De HR Technology werkzaamheden vallen binnen een multicompentence klantgericht team bestaande uit specialisten met diverse achtergronden.

  Wij helpen onze (internationale) klanten bij het verbeteren en optimaal laten functioneren van hun HR-organisatie. Van beleidsbepaling tot systeem implementaties.

  Je werkt in projecten waarbij je veelal bij de klant op locatie bent. Met het team help je de klant bij het selecteren, implementeren maar bovenal integreren van Workday.

  Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van integraties tussen Workday met andere systemen op het gebied van financiële systemen, Payroll en Recruitment.

  Je identificeert de integration design criteria en support de bouw van het systeem. Daarnaast zorg je ervoor dat het design en de samenstelling van verschillende functionele oplossingen haalbaar is en waarborg je de kwaliteit gedurende het gehele traject.

  Je levert tevens een bijdrage aan het project management, stakeholder management, voorbereiding en begeleiding van workshops binnen de technische workstream.

  Wat bieden we je?

  Ga je bij PwC aan de slag, dan ben je verzekerd van een diverse klantenportefeuille en inspirerende collega’s. Een klus in het buitenland?

  Geef het aan, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. We hebben onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden opgesteld met aandacht voor jouw persoonlijke groei, en bieden je alle ruimte om flexibel te werken.

  We hebben oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van je talent. Binnen PwC ontwikkelen wij onze medewerkers door een combinatie van learning-

  on-the-job, feedback & coaching en door het volgen van trainingen / opleidingen. Verdere ontwikkeling als Workday specialist, en eventuele uitbreiding naar andere certificering, is onderdeel van je groeipad.

  We bieden daarnaast doorgroeimogelijkheden op het gebied van HR IT-transformatie. Je krijgt een vaste coach toegewezen die je begeleidt en helpt bij je verdere persoonlijke ontwikkeling.

  Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines.

  Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

  Wie zijn we?

  Het team is dynamisch en kent een grote groei ambitie. Vanwege deze groei en ambitie zijn we opzoek naar meerdere Workday consultants en specialisten.

  Het team bestaat uit professionals met diverse achtergronden en een rijke ervaring in HR Technology & Transformation. We werken veelal in kleine multidisciplinaire teams op locatie bij onze klanten.

  De opdrachten verrichten wij bij veelal toonaangevende bedrijven zowel binnen onze landsgrenzen als daar buiten.

  Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 223.

  000 mensen. Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-

  belasting- en adviesdiensten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier