VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE Oudewater
Logistic Force
Oudewater, NL
3 dagen geleden

Locatie : Oudewater Type : Fulltimer

Voor een klein en zeer sociaal transportbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar trekker-oplegger chauffeurs die van afwisselend werk houden.

Je word roulerend ingezet als vrachtwagenchauffeur in dagdiensten en avond / nachtdiensten en daarbij rij je met een nette en goed onderhouden trekker-oplegger combinatie!

WAT GA JE DOEN?

Als trekker-oplegger chauffeur houd je van afwisselende werkzaamheden en vind je het niet erg om wisselende diensten te werken.

De sfeer binnen dit bedrijf is goed en persoonlijk.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

Om dit werk te mogen doen beschik jij over je CE rijbewijs aangevuld met voldoende code 95 punten.Je hebt passie voor het vak en je rijdt graag en vaak, ook 's avonds.

Ook ben je in het bezit van een geldig bestuurderskaart voor de digitale tachograaf. Beschik jij ook nog over een ADR certificaat dan is dat extra welkom, maar niet strikt noodzakelijk..

WAT IS ECHT BELANGRIJK?

 • Je bent in het bezit van een CE rijbewijs
 • Geldig bestuurderskaart
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Je werkt met fijne collega's en je wordt uitbetaald volgens de cao Beroepsgoederenvervoer over de weg. Wil jij je verder ontwikkelen?

  Mooi! We denken graag mee over jouw toekomst én investeren daar ook in. Bijvoorbeeld het bijhouden van je code 95 punten via onze Logistic Force Academy.

  Bij Logistic Force ben je geen nummertje. Jij maakt het verschil voor onze klanten. Wij maken het verschil voor jou. Wij zijn een no nonsens bedrijf.

  De lijntjes zijn kort en je hebt altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Iemand die jou kent!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  ENTHOUSIAST GEWORDEN?

  Voor vragen bel gerust! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 890 99 00.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier