Cloud Engineer, Beek
Engie Nederland
Beek, Gelderland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Wie zijn wij? Smart Digital Operations (SDO) is een snel groeiend onderdeel van ENGIE Nederland. SDO houdt zich bezig met het adviseren en implementeren van oplossingen bij klanten op het gebied van OT en IT.

Cybersecurity, IaaS, Connectivity, Cloud Workspace en Data Center diensten zijn enkele oplossingen die we onze klanten kunnen aanbieden.

Onze Cloud dienstverlening is gebaseerd op ons eigen IaaS platform en Microsoft Azure. Op het gebied van cybersecurity helpen we onze klanten met het opzetten van een SOC of organiseren we workshops en trainingen.

Daarnaast leveren we verschillende connectiviteitsdiensten. Alle diensten beheren we met een enthousiast team vanuit ons TIER 3 Data Center op Maastricht-Airport en Landgraaf Wat je van ons mag verwachten?

Enthousiaste collega’s met een passie voor ICT Open cultuur, veel mogelijkheid om je te ontwikkelen Een goed salaris (tussen de € 3500,- en € 4500,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en kennis) Een laptop, telefoon en abonnement Leaseauto Mogelijkheden om thuis te werken Flexibele contractvorm behoort tot de mogelijkheden Wat verwachten we van jou?

HBO / WO opleiding 5+ jaar ervaring als infrastructuur specialist binnen complexe ICT-omgevingen Capabel in het oplossen van complexe incidenten, uitvoeren van geplande changes en meewerken in implementatieprojecten Je wilt je graag door ontwikkelen en certificeren Je wilt de laatste (Cloud)technieken onder de knie krijgen en je kunt dit pro actief toepassen bij onze klanten, maar ook onder de aandacht brengen bij je collega’s Je bent een teamspeler, gaat pragmatisch te werk, bent flexibel en je brengt dit met enthousiasme over naar je collega’s en klanten Onze dienstverlening heeft een 24x7 karakter.

Om deze te kunnen borgen neem je deel in een wachtdienst Ruime kennis van en ervaring met : Netwerken (Cisco, Extreme networks, Palo Alto) Cisco certificering (minimaal CCNA) Routing en Switching Firewalling Wireless LAN Network security Microsoft Azure en Linux is een pré CEH of ECSA is een pré WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter ; Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daar horen natuurlijk een laptop, telefoon en, afhankelijk van je functie, een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten.

 • En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans ;
 • BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

 • Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot ;
 • ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid (en Oost) Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en ; CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan?

 • Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Michiel de Graaff via of telefonisch op 06 ;
 • Overigefuncties Additional Information Main Tile : Staf (NL T STAF)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier