Verzorgende IG in Enschede
Okeedo
Enschede, Nederland
17 uur geleden

Hey topper! Ben jij op dit moment verzorgende IG en lijkt het jou leuk om de verpleegkundigen te ondersteunen met bijv. ADL-taken of licht verpleegtechnische handelingen?

Dan is Okeedo op zoek naar jou!

Wij verbinden enthousiaste zorgprofessionals met de mooiste banen in de zorg voor de lange termijn. Okeedo leidt jouw talent én carrière in goede banen!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als verzorgende IG op een thorax afdeling bij een mooi een groot ziekenhuis in Enschede waarbij jij de verpleegkundigen gaat ondersteunen met bijvoorbeeld ADL-taken of lichte verpleegtechnische handelingen.

Hierdoor draag jij je steentje bij en heeft de verpleegkundige meer tijd en ruimte voor zijn of haar kernactiviteiten. Verder heb je ook pantry dienst waarbij je de patiënten voorziet van maaltijden en dranken!

Wat moet je hebben, kunnen en willen?

Je beschikt over een verzorgende IG (of soortgelijke) diploma.

Je woont in de omgeving van Enschede.

Je bent minimaal 24 uur per week flexibel inzetbaar.

Je beschikt over de volgende vaardigheden; inlevend vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, gemotiveerd, teamplayer en flexibel!

En dit krijg je ervoor terug!

Een salaris vanaf €12,00 euro per uur excl. onregelmatigheidstoeslagen die flink kunnen oplopen!

24 vakantiedagen op basis van fulltime contracturen en reiskostenvergoeding!

Uitjes via Okeedo zoals leuke borrels en interessante kennisevents.

Extra bonus : een Engagement Manager van Okeedo die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling en je een luisterend oor biedt voor vragen, opmerkingen, ideeën, etc.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier