Sales Support Medewerker
FlexSupply
Budel
6 dagen geleden

Algemeen

Sales Support Medewerker Industry

Functieomschrijving

Als sales support medewerker ben je onderdeel van het commerciële binnendienst team van de business unit van onze klant en werk je nauw samen met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

 • Onze klant levert industriële eindverbruikers een compleet pakket hoogwaardige bevestigingsmaterialen, deels met specifieke oppervlaktebehandelingen;
 • ook laten zij speciale componenten vervaardigen op klant specifieke basis. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van orders en offertes, alsook het ondersteunen van de commerciële afdeling.

  Doordat je veel contact hebt met collega’s en klanten is je rol afwisselend maar ook redelijk hectisch. Je legt verantwoording af aan de Manager Industry.

  Je voert orders in, stelt offertes op en je verzorgt de correspondentie met relaties. Je zorgt voor transport-en leverplanning.

  Je biedt administratieve ondersteuning aan het complete salesteam en voert verpakbewerkingen in en je verzorgt hierbij de administratie en planning.

  Je hebt MBO werk-en denkniveau.

  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

  Je bent een echte team-player, flexibel, professioneel, gestructureerd, stressbestendig en kwaliteitsbewust.

  Bedrijfsprofiel

  Onze klant is opgericht in de seventies en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste voorraadhoudende importeurs van bevestigingsmaterialen in de Benelux.

  Het bedrijf telt inmiddels 120 betrokken medewerkers die zorgen dat we specialist zijn binnen onze markt. Ze hebben een assortiment van meer dan 75.

  000 artikelen waarvan een groot deel direct uit voorraad leverbaar is. Daarnaast leveren ze grote industriële relaties een compleet pakket componenten vanaf tekening of model en zijn ze specialist in klant-specifieke verpakkingsoplossingen.

  Bij alles wat ze doen vinden ze het bieden van service, het leveren van kwaliteit, een hoge mate van flexibiliteit en een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier