Werkvoorbereider Assetmanagement (Rosmalen)
Hartd.
Rosmalen, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij onmisbaar zijn binnen prestatiecontracten van ongeveer 13 miljoen euro?! Dat ben je namelijk als werkvoorbereider assetmanagement.

Binnen onderhoudscontracten in Midden Nederland is voor minimaal 5 jaar het onderhoud van Rijkswegen bij ons ondergebracht.

Hierdoor bestaat de behoefte aan invulling voor de lange termijn op het gebied van de werkvoorbereiding.

Als werkvoorbereider assetmanagement weet jij dat een goede voorbereiding het halve werk is. Binnen de onderhoudscontracten bestaan verschillende contractvormen.

Zo zijn er prestatiecontracten van Rijkswaterstaat, waar jij alle contractafspraken kent binnen het project. Zo plan je onderhoud in de nachtelijke uren zo efficiënt mogelijk in, maar weet je wel in te schatten of het realistisch is.

Zo zorg je ervoor dat de weg op de afgesproken tijd weer beschikbaar is.

Binnen kleinere projecten bestaat zelfs de mogelijkheid om de rol als uitvoerder op je te nemen. Hierin geef je dan ook meer veiligheidsbriefings en houd je diverse administraties bij.

Dankzij jouw organisatietalent zullen de projecten dan ook soepel verlopen. Ondanks dat dit wellicht klinkt als een verantwoordelijke taak, zal er ook altijd meer dan voldoende waardering voor zijn.

In de beginperiode krijg je dan ook een uitgebreide toelichting op je werkzaamheden en is er altijd ruimte voor het stellen van vragen.

Zodra er door jouw plannen een project goed en efficiënt verloopt, zal jij samen met je team daarvoor in het zonnetje komen te staan.

De directe collega’s waar je mee samenwerkt worden samengesteld op basis van de eigenschappen van het onderhoudscontract.

Je maakt hierin deel uit van de afdeling Assetmanagement. Als werkvoorbereider krijg jij de vrijheid om je eigen rol vorm te geven, waardoor je optimaal in je kracht wordt gezet! Lijkt dit je wat?

Lees dan snel verder!

Functie eisen

Doordat je graag samenwerkt weet je goed te communiceren met je collega’s, onderaannemers en klanten. Door jouw betrokkenheid met het verloop en ontwikkeling van de projecten, zie je het als jouw persoonlijke uitdaging om het waar te maken! Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting, zoals civiele techniek, (technische) bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Je bent goed in plannen en organiseren
 • Je hebt zin om met trots voor een landelijke organisatie te werken en mooie projecten te draaien
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris gebaseerd op je verantwoordelijkheden, tussen de €3.100 en €4.000 bruto per maand.
 • 25 vakantiedagen, 15 ADV dagen en vakantiegeld!
 • Binnen het bedrijf is de werksfeer kenmerkend. Collega’s helpen elkaar en vieren successen gezamenlijk. Ondanks de omvang van de organisatie is er sprake van een informele sfeer en een ons-kent-ons gevoel.
 • Zo wordt er ook gezorgd voor een goede balans tussen werk en privé, als je te lang blijft vanuit je eigen enthousiasme zullen ze zorgen dat je niet té veel werkt en in overleg mag je altijd thuis of op een andere locatie werken!
 • Je krijgt een smartphone en laptop van de zaak.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier