Verzorgende niveau 3 extramuraal
WIJdezorg
Nieuwkoop, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

JIJ wordt WIJ Ben JIJ die zelfstandige zorg-professional die floreert als ze in de wijk aan de slag kan? Combineer jij een gezonde dosis nuchterheid met een warm hart?

Heb jij overzicht, een scherp kompas en begrijp je als geen ander wat de cliënt nodig heeft? Dan ben je van harte welkom! Juist nu hebben we je hard nodig.

WIJ zijn een bijzondere zorgorganisatie die kleinschalige zorg biedt aan bewoners met dementie of chronische aandoeningen in en om 7 schitterende locaties in diverse dorpen in het Groene Hart.

Als je eens rondvraagt, hoor je de volgende uitspraken over WIJdezorg : warm bad, voelt als thuis, gemoedelijk, voeten in de klei.

Het Thuiszorgteam van onze gezellige locatie Nieuwkoop zoekt een verzorgende niveau 3 extramuraal voor 24 uur per week JIJ voelt je als een vis in het water van de ouderenzorg.

Je gaat graag en goed om met ouderen, familieleden en collega’s organiseert en coördineert de zorg rondom een cliënt bent flexibel, kunt goed relativeren en weet dat humor wonderen doet wilt trots zijn op je werk en elke dag met een tevreden gevoel naar huis gaan bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs hebt natuurlijk je diploma voor verzorgende niveau 3 op zak.

WIJ bieden jou een fijne werkplek en een collegiaal team juichen het toe als je je verder wilt ontwikkelen en bieden prima opleidingsmogelijkheden geven jou een dienstverband voor een jaar met uitzicht op vast bieden jou arbeidsvoorwaarden en salaris overeenkomstig de CAO VVT, FWG 35, maximaal € ,93 bij een 36-urige werkweek hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfscultureel abonnement, personeelsvoordeelwinkel en voordelige fiscale regelingen.

Informatie en sollicitatie Wil je komen kennismaken of wil je eerst meer informatie? Bel dan met Anja Heemskerk, manager zorg van locatie Nieuwkoop, telefonisch bereikbaar op .

Onze sollicitatieprocedures zien er momenteel anders uit dan gebruikelijk. We zullen je niet direct uitnodigen op de locatie, maar eerst telefonisch kennismaken.

Je kunt je sollicitatie met CV, vóór 20 mei 2020, sturen naar onder vermelding van vacaturenummer NK-z-2034. Heb je je oog al laten vallen op één van onze andere huizen?

Een open sollicitatie is van harte welkom. Je kunt bellen, appen of mailen met onze werkbemiddelaar Arjanne van Leeuwen .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier