Video Editor
Talpa Network
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Talpa Social is de nieuwe generatie social unit binnen Talpa Network.

Wij ontwikkelen en produceren online social content op alle social media platformen voor influencers, owned & operated channels en merken .

Onze creators bereiken maandelijks tientallen miljoenen kijkers in de leeftijd van 17 tot 34 jaar , met variërende thema’s als beauty, fashion, lifestyle, food, entertainment, gaming en meer!

De functie

Weet jij als geen ander hoe jij ruw beeldmateriaal moet omtoveren tot een pakkende video ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van diverse productieteams binnen Talpa Social zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste video-

editor. Als editor ben je verantwoordelijk voor de montage van verschillende producties, van branded content specials, interviews tot online series.

Je bent creatief en kritisch, hebt passie voor online storytelling en beschikt tegelijkertijd over een commerciële blik .

Je hebt ervaring met het editen voor online publicaties en jouw montage stijl is te omschrijven als strak en vlot.

Taken :

 • Editing van online video content;
 • Het hele proces van inladen, editing, feedback verwerken, vormgeving toepassen, geluidsnabewerking & grading tot export;
 • Aanleveren van content voor social media.

  Opleiding en werkervaring

 • Afgeronde MBO / HBO-opleiding op gebied van film en / of montage;
 • Je hebt een aantoonbaar portfolio als editor (wij ontvangen graag een link naar jouw portfolio);
 • Je hebt affiniteit met YouTube en online media;
 • Je kunt creatief meedenken;
 • Je bent resultaatgericht, stressbestending, sociaal en communicatief sterk;
 • Adobe software kent geen geheimen voor jou (Premiere Pro, Photoshop);
 • Ervaring met animatie (After Effects) is een pré;
 • Een goed gevoel voor humor.
 • Talpa Network is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn multimedia-activiteiten heeft ondergebracht. Talpa Network bestaat uit de onderdelen Events, TV (SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en KIJK), Radio (538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en JUKE), Social (Social1nfluencers en StukTV), Digital (o.

  m. Lucky 13 en VoetbalTV) en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag). Ook het Mood for Magazines (Linda) en het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) maken deel uit van het concern.

  Deze onderdelen worden ondersteund door Technology, Creative en Media Solutions. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier