Senior Data Engineer
ANWB
The Hague, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Taken en verantwoordelijkhedenJij durft je software engineering skills als data dev / ops engineer in te zetten om de digitale mobiliteit van onze 4,6 miljoen leden optimaal te houden!Waar ga je aan werken?

Vrijwel alle applicaties van de ANWB worden volledig in eigen beheer en met de allernieuwste technologieën gemaaktBinnen ons multidisciplinaire team DataOps dat agile ontwikkelt, bouwt, aanpast en test, ben je verantwoordelijk voor zowel development als beheer.

Geen ellenlange procedures, maar een ontwikkelproces van korte lijnen en snel schakelen op basis van metingen en business wensen.

Totdat je met elkaar hét marketingplatform hebt neergezet, waar jullie als team achter staan, waarop onze marketeers eenvoudig hun weg kunnen vinden en op basis waarvan leden en prospects de juiste offers krijgenHebben we een match?

 • Je bent een leergierige senior data engineer met analytisch denkvermogen en een afgeronde HBO / WO opleiding of relevante ervaring, die precies weet wat nodig is, om optimale resultaten uit systemen en processen te behalenJij hebt ervaring met Amazon Web Services (AWS);
 • met databases zoals SQL, NoSQL (DynamoDB), PostgresSQL, Amazon Redshift en tools als AWS Lambda, AWS Glue, Python, Node.

 • JS, AWS Step Functions, Elastic Container Service (ECS) en DockerJe hebt programmeer skills in verschillende talen, bij voorkeur Python in combinatie met Cloud Development Kit (AWS-CDK)Ervaring met en kennis van Google Cloud (BigQuery, Google Analytics en Google Measurement Protocol) is een preJij beschikt over de juiste vaardigheden om heldere inzichten uit zowel gestructureerde als ongestructureerde data te halenAltijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je denkt liever in oplossingen, dan in problemenEen vernieuwende teamplayer;
 • je wilt voor jezelf, je collega’s en onze leden alleen het allerbesteJe bent niet bang om vragen te stellen of feedback te geven, helpt je collega’s buiten de kaders van hun eigen functie te denken en neemt binnen het team vanzelfsprekend je verantwoordelijkheid, alsof je je eigen onderneming runtAgile / DevOps werken kost jou geen enkele moeite en je ziet werken met de diverse moderne tools, -cloud oplossingen en -technieken als een uitdagingJe beheersing van de Nederlandse taal is uiteraard goed, evenals je sociale en uitdrukkingsvaardighedenWat is ons aanbod aan jou?

  Een marktconform salarisEindejaarsuitkering van 5,58 %ANWB lidmaatschap en Wegenwacht abonnement voor je auto of je fietsBijdrage in woon-werkverkeer voor de autoVolledige vergoeding van je woon-werkverkeer voor het OV25 verlofdagen en 13 ADV per jaar op basis van fulltime contractDe mogelijkheid om te sparen voor extra verlofVolop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB AcademieDiverse collectiviteiten waaraan je deel kunt nemen, met interessante kortingen en regelingen op alle ANWB producten en dienstenPrima pensioenregelingWaar werk je in de organisatie?

  Je werkt in centrale omgeving van de ANWB, wat betekent dat je bezig bent met opdrachten vanuit de gehele ANWB. De ANWB heeft vele diensten en verschillende bedrijfstakken, wat het werk juist zo interessant en veelzijdig maakt.

  Je gaat deel uitmaken van een begrip in Nederland. Je komt te werken in een innovatieve omgeving binnen een bedrijf met een grote zichtbaarheid en een rijke historie.

  135 jaar oud maar met een organisatie die continue in ontwikkeling is en waar de leden altijd voorop staan. In de huidige periode hebben we prima faciliteiten om vanuit huis te werken, maar uiteindelijk kom je te werken in één van de prachtigste rijksmonumentale gebouwen van Den Haag op een steenworp afstand van het centrum, met uitzicht over Landgoed Clingendael en een goede bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer.

  Profiel kandidaatGeboden wordtmore informationVoor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

  Solliciteren? Solliciteer direct via onderstaande button. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier