HR (administratief) medewerker
VvAA
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Zoek jij als HR professional een uitdagende functie? Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar een gedreven HR (administratief) medewerker.

Het team

Je versterkt een professioneel en enthousiast HR-team, dat iedere dag klaarstaat voor zijncollega’s. Terwijl je collega’s onze leden elke dag van dienst zijn, ondersteun jij deze collega’s met praktische arbeidsvoorwaardelijke zaken tot organisatieveranderingen en loonmutaties.

De totale HR-afdeling bestaat uit tien personen en het HR Services team bestaat uit drie HR-specialisten, en een salarisadministrateur.

Jouw rol binnen het team

Om 9 uur begint de dag met een dagstart waarbij het hele team aanwezig is. Je wisselt met je collega’s uit wat jullie gaan doen en stemt lopende zaken af.

Ieder heeft zijn of haar expertise. Jouw expertise richt zich op (loon)administratie. Vervolgens ga je aan de slag. Je maakt een pro forma loonberekening.

Ook werk je mee aan de periodieke salarisverwerking en mutaties, voer je de wijzigingen van de CAO loonsverhogingen door en plaats je hierover een bericht op Vinder (ons sociale intranet).

Daarna haal je snel een rondje versgemalen koffie voor je collega’s. Daar was je wel aan toe!

Aansluitend open je de HR Services mailbox. Je beantwoordt uiteenlopende vragen en verzoeken van onze collega’s en externe partijen.

Vandaag is dat een vraag over een salariswijziging, het opstellen van een werkgeversverklaring en je voert een contractverlenging van een externe collega door.

 • Een lastige vraag over een salariswijziging bespreek je vervolgens met je collega, salarisadministrateur Marco. Je werk kenmerkt zich door een grote mate van diversiteit;
 • je bent een administratieve duizendpoot.

  Ondertussen begint je maag te knorren. Dat komt goed uit, want het is lunchtijd. Samen met het team loop je naar de eerste verdieping, waar het bedrijfsrestaurant is.

  Waar heb je vandaag zin in? Het is moeilijk kiezen tussen een focaccia met zalm, een Griekse salade of misschien toch een lekkere snack?

  Als het lekker weer is, zitten jullie buiten op het terras.

  Na de lunch heb je overleg met de HR-businesspartners. Zij willen graag het salarishuis verbeteren. Jullie komen tot een aantal leuke ideeën en jij verwerkt de uitkomsten van het overleg in een concreet voorstel.

  Aan het eind van de dag heb je nog een kort overleg met de HR-manager Paul. Hij geeft je gerichte feedback op welke ontwikkeling hij de afgelopen weken bij jou heeft gezien.

  Je besluit de dag met het maken van een actielijst voor morgen en gaat daarna met een voldaan gevoel naar huis.

  Kortom : tijdens je werkzaamheden bij VvAA zorg jij voor een goede salarisverwerking en kom je daarnaast in aanraking met alle facetten van het HR-vakgebied : instroom, doorstroom en uitstroom en alles wat daarbij komt kijken op administratief gebied.

  Je komt terecht in een hecht team dat elke dag de beste dienstverlening aan de 800 VvAA-collega’s wil bieden.

  Wat vragen we van jou?

  Je bent op zoek naar een uitdagende functie in het HR-vak. Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en beschikt over minimaal 3 - 5 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening.

  Je hebt minimaal je Personeel & Arbeid MBO-opleiding (of vergelijkbaar) afgerond. Een afgeronde PD loonadministratie is een pré.

  Daarnaast wil je in deze functie ervaring opdoen in alle facetten van het HR-vakgebied.

  Jouw persoonlijkheid is voor ons minstens zo belangrijk als jouw opleiding en werkervaring. Je bent enthousiast, nieuwsgierig en zowel praktisch als analytisch ingesteld.

  Jij bent hét visitekaartje van HR voor collega’s en je hebt dus als vanzelfsprekend een klantgerichte, proactieve houding, waarbij je niet rust voordat je een passende oplossing hebt gevonden.

  Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt nauwkeurig. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in HR-(loon)administratie.

  Jij bent een persoon die een goede salarisverwerking kan uitvoeren en je collega’s voorziet van het juiste advies.

  We houden, naast hard werken, ook van lachen met elkaar en plezier maken. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal - in woord en geschrift - uitstekend, heb je goede kennis van MS-excel en bij voorkeur ervaring met AFAS.

  Wat krijg jij ervoor terug?

  VvAA biedt je een afwisselende en uitdagende functie met een goede werksfeer in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid.

  We kennen ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand, flexibele werktijden en werkplekken, de mogelijkheid om extra verlof te kopen en korting op financiële producten (diverse verzekeringen).

  Groei en ontwikkeling vormen wat ons betreft de sleutel tot duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Een gezonde levensstijl hoort daarbij.

  Dus krijg je korting op je fitnessabonnement, verzorgen we vers fruit en kun je op sommige vrijdagen gratis borrelen (geestelijk welzijn is ook belangrijk!) en organiseren we die-wil-je-niet-missen VvAA-uitjes en -feesten.

  Ook verdien je een goed salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. Ons hoofdkantoor zit in Utrecht en is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer én fiets.

  Een fietsplan behoort ook tot de mogelijkheden.

  VvAA Stem en Steun van & voor zorgverleners

  Als collectief vormt VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door drie artsen die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 123.

  000 leden. Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van bureaucratie.

  Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening.

  Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners. Werken bij VvAA betekent dat je er mede voor zorgt dat zorgverleners er écht kunnen zijn voor hun patiënten.

  Welke rol je bij ons ook vervult. Daarom zijn we allemaal Ledenadviseur. Ons hoofdkantoor zit in Utrecht (Papendorp) en is goed bereikbaar met de fiets en het OV.

  We hebben ongeveer 800 collega’s. Kijk op vvaa.nl / werken-bij voor meer informatie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier