Delphi ontwikkelaar bij organisatie in de zorg
CareerValue B.V.
Deventer, NL
5 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Je komt te werken binnen een Agile team met meerdere ervaren Delphi ontwikkelaars. Samen met je collega's werk je aan zowel het beheren van bestaande als de ontwikkeling van nieuwe applicaties.

Vanuit de basis betreft het een standaardpakket maar de wensen van gebruikers en klanten kunnen zorgen voor op maatgemaakte applicaties / add-ons.

Deze requirements worden opgehaald door de accountmanagers; zij koppelen de wensen en behoeften van klanten / gebruikers naar het development team en aan jullie de mooie taak om dit in de praktijk te realiseren.

Gedurende het proces zorg je dat de communicatie intern zo optimaal verloopt zodat zowel interne als externe stakeholders constant op de hoogte zijn de status.

Alles wordt ontwikkeld met de nieuwste technieken binnen Delphi en het is dan ook een grote pre wanneer je reeds ervaring hebt met Delphi.

Wanneer je echter je expertise binnen een andere programmeertaal hebt maar graag de overstap maakt richting Delphi, dan kan de organisatie je hierin ondersteunen.

Naast de ontwikkeling van de applicaties, word als developer ook verwacht dat je betrokken bent bij een stuk testing (geautomatiseerd) en een accurate documentatie.

Functie-eisen :

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (het liefst met Delphi, andere programmeertaal is ook mogelijk)
 • Ervaring met Agile werken is een pre
 • Je bent bevlogen, communicatief en analytisch vaardig
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor een interne werkgever in Deventer ben ik op zoek naar een Delphi ontwikkelaar met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

  Dit bedrijf ontwikkelt innovatieve applicaties voor de zorgsector en doet dat met een bevlogen team van 80 werknemers. Vanuit hun mooie kantoorpand proberen ze dagelijks de gezondheidszorg binnen Nederland naar een hoger plan te tillen door het reduceren van kosten, vereenvoudigen van communicatie, verkorten van lijnen en het optimaliseren van kwaliteit.

  De organisatie staat te boek als een prettige, stabiele en informele werkgever waar je als werknemer de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

  Wanneer je bijvoorbeeld naar de managers kijkt, zijn dit allemaal mensen die al geruime tijd werkzaam zijn binnen de organisatie en allemaal doorgegroeid zijn vanuit andere rollen.

  Dit typeert het bedrijf; ze zoeken professionals die voor de lange termijn gaan en er van houden samen met collega's in teamverband kwaliteit na te streven.

  De sfeer is hierdoor zeer prettig, lijnen zijn kort en beslissingen kunnen snel genomen worden. Daarnaast zijn ook de arbeidsvoorwaarden goed dus een ideale plek om als Delphi ontwikkelaar aan de slag te gaan!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier