HR coördinator
Randstad
Hoofddorp, Noord Holland, NL
1 dag geleden

Pakketdiensten zijn booming, dat merk je aan alle koeriers die dagelijks door de straten rijden, de pakketjes die je voor je buren aanneemt (en de buren voor jou.

 • Voor medewerkers van een grote Amerikaanse pakketdienst kun jij een belangrijke rol vervullen als :
 • Fulltime HR assistent met coördinerende taken, werklocatie Hoofddorp, per 1 januari 2020.

  Het bedrijf :

  Je gaat werken bij een internationale logistieke speler op gebied van koeriersdiensten. Vanuit het prachtige hoofdkantoor gevestigd in Hoofddorp ga jij de 2 HR managers en 3 HR medewerkers ondersteunen.

  Vele medewerkers zetten zich dagelijks in om hun logistieke, administratieve of andere taken uit te voeren. Een HR afdeling ondersteunt medewerkers bij de arbeidsprocessen volgens de wet- en regelgeving.

  Een belangrijke taak want een tevreden medewerker werkt met plezier!

  Het bedrijf maakt een sterke groei door want na overname van een Nederlandse pakketdienst, ligt er veel uitdaging om processen en taken te integreren in de nieuwe bedrijfscultuur.

  Daarbij moet rekening gehouden worden met internationale en Nederlandse wet- en regelgeving.

  De functie :

  Deels voer je zelfstandig coördinerende taken uit, deels zal je ondersteunend werken aan meer complexe HR taken. In ieder geval ben je betrokken bij de routinematige zaken binnen de HR processen.

  Jij monitort dat de zaken conform de wetgeving geregeld zijn en dat men op de hoogte is van beleid en processen. Met vragen over toepassing van het beleid verwijs jij medewerkers naar de juiste contactpersoon.

  Je zorgt dat de data in de dossiers actueel bijgewerkt en correct volgens de regels zijn vastgelegd. Je hanteert tools en rapportages om in-accurate data te corrigeren en relevante overzichten te verkrijgen.

  Wat krijg je er voor terug?

  Een baan met veel uitdaging! Vooral door het integratietraject is het een leerzame werkomgeving voor een kandidaat die echt wil groeien in het HR vak.

  Jij zit er met je neus bovenop en mag meewerken om de HR-processen van FedEx en het overgenomen TNT tot een mooi geheel te laten smelten.

  Als alle processen goed ingericht zijn en als geheel draaien, zit jouw klus erop. De baan is dus in principe tijdelijk van aard.

  Daarna kan je deze internationale ervaring bij een aansprekende werkgever mooi op je cv vermelden.

  Bij fulltime 40 uur per week werken, ontvang je een salaris rond 2.850 euro bruto per maand. De werklocatie ligt op een paar minuten lopen vanaf het treinstation in Hoofddorp, makkelijk bereikbaar dus.

  Wat vragen wij :
 • HBO diploma
 • HBO diploma
 • In staat zijn mee te denken op management niveau
 • Goede communicatieskills
 • Goed in zowel Nederlands en Engels (woord en geschrift)
 • Assertief en doorpakker
 • Dienstverlenende houding
 • Kennis van HR processen
 • Stressbestendig
 • Heb je zin gekregen om deze klus te klaren? Schrijf dan een korte motivatie en upload een actueel cv nadat je de button hebt aangeklikt.

  Nog vragen? Bel of mail me even : noor.stravers nl.randstad.com .

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier