Verzorgende IG Flexpool Specialistisch Verpleeghuizen
Zorgenwelzijnplein
Rotterdam
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Op zoek naar een afwisselende baan in de zorg met perspectief? Doe mee in onze Flexpool van onze locatie de Dukdalf en de Linde!

Informatie

Als verzorgende IG biedt onze flexpool jou de mogelijkheid om ervaring op te doen met diverse uitdagende doelgroepen, zoals mensen met een somatische, psychogeriatrische, psychiatrische en / of verslavingsachtergrond.

Een afwisselende baan waarin je veel ervaring op kan doen.

De flexpool is binnen onze organisatie een graag geziene club. We zijn zo georganiseerd dat we een vast onderdeel zijn van de strategische personeelsplanning.

De flexpool vult een vast deel van de formatie en wordt daarnaast ingezet bij afwezigheid, toerusting, expertisetoevoeging of verzuim van het vaste personeel.

Het betreft een functie tussen de 24 en 32 uur per week en je kan zelf je voorkeuren aangeven.

De Dukdalf

Op de verpleegafdeling De Dukdalf verblijven 40-50 deelnemers met een somatische aandoening, veelal in combinatie met gedrags- en / of verslavingsproblematiek.

Deze deelnemers krijgen zorg op maat aangeboden door de verpleegkundigen en verzorgenden van de afdeling.

De Linde

De Linde biedt plaats aan 77 bewoners. Het merendeel van de bewoners heeft een indicatie voor verpleeghuiszorg op basis van de WLZ.

Ook verblijft een deel van de bewoners op basis van een Wmo-indicatie (GGZ-doelgroep). De Linde richt zich op cliënten met meerdere complexe vragen.

Naast somatische en psychogeriatrische problemen kampen veel van onze cliënten met psychiatrische, verslavings- en / of gedragsproblemen al dan niet ten gevolge van voormalig dak- en thuisloosheid.

De Linde heeft een afdeling voor BOPZ-zorg. De Linde geeft aan bewoners persoonsgerichte zorg, waardoor onze missie, er willen zijn voor mensen zonder helper, steeds meer inhoud krijgt.

Kortom : een doelgroep met veel uitdaging!

Functie-eisen

Wij zoeken enthousiaste, betrouwbare en gedreven collega's die het leuk vinden om in de gehele breedte van ons zorgcentrum te werken. Verder vragen wij :

 • Opleiding Verzorgende IG niveau 3
 • Kennis van en affiniteit met chronische ziekten, waaronder psychiatrie en / of verslaving
 • Respect voor kwetsbare mensen met een bijzondere levensgeschiedenis
 • Bereidheid om onregelmatig te werken
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid
 • We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.

  Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft.

  We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je :

 • Een eesrte tijdelijk contract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Salaris conform CAO VVT schaal 35 die loopt van €1.902 tot €2.762 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast heb je bij onregelmatige werktijden recht op een toeslag.
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • 237 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband.
 • Vergoeding van de jaarlijkse inschrijving in het kwaliteitsregister V&V en mogelijkheden tot bij- en nascholing.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar en een vakantietoeslag van 8% per jaar.
 • Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied.

  Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

  Contactinformatie

  Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer uiterlijk 19 november via de solliciteerbutton. Na deze datum streven wij ernaar om je binnen een week reactie te geven.

  Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nynke Sanders, Teamleider Flexpool, telefoon 06-22502337.

  Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Over Leger des Heils

  Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving : de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.

  Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op : www.legerdesheils.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier