Specialist consumptief beheer , Rabobank
Randstad
EINDHOVEN, NL
2 dagen geleden

Het specialistenteam Consumptief Beheer van de Rabobank Eindhoven is op zoek naar nieuwe medewerkers (die wekelijks voor minimaal 24 uur beschikbaar zijn van maandag t / m vrijdag tussen 8.

00-18.00 uur en zaterdag 9-17.30 uur). Beschik jij over de benodigde WFT certificaten en zie jij jezelf werken op het hoofdkantoor van de Rabobank?

Het doel daar? Een klantbeleving 9+ genereren!

De functie

Als specialist Consumptief Beheer ben je expert op het gebied van consumptieve financieringen binnen de 'virtuele bank'.

Je bent in staat om op uiterst secure wijze het juiste aanbod te bepalen voor de klant. Het gaat hierbij om de aanvragen die buiten het reguliere proces vallen.

Denk hierbij onder andere aan de herstructurering van financieringen of kredieten. Je inventariseert de behoefte van de aanvrager, zijn financiële positie met de daarbij behorende risico’s.

Door middel van het juiste gesprek te voeren met de klant beoordeel je of het aanbod goed aansluit bij de klantsituatie en bankbelang.

Je bent communicatief sterk en op professionele en eenduidige wijze leg je je bevindingen vast. Je vindt het leuk om veel klantcontact te hebben en bent niet bang om kritische vragen te stellen.

Je zorgt voor een heldere communicatie naar klanten en collega’s bij de lokale bank. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, zowel met collega’s binnen het team als daarbuiten.

Hierbij ben je goed in staat om gevraagd en ongevraagd feedback te geven. Je beschikt over een gezonde dosis lef en hebt daadkracht en overtuigingskracht.

Administratief sterk

Je voert bij bepaalde dossiers op accurate wijze de administratieve afwikkeling uit tot aan de uitboeking. Je zorgt voor een zorgvuldige behandeling van financieringsaanvragen en zijn hierbij alert op fraudesignalen.

Het profiel

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • WFT Basis en WFT Consumptief diploma
 • Beschikbaarheid van 24-32 uur in de week
 • Affiniteit met consumptieve financieringen
 • Waarom zie jij jezelf werken in deze rol bij de Rabobank? Is dit jouw eerste, tweede of misschien zelfs derde stap in de bancaire sector?

  Wanneer jij solliciteert hopen wij dat je in een regel van 5 tot 10 kort maar krachtig kunt aangeven wat jouw affiniteit is met consumptieve financieringen.

  Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet,

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Anneke Hordijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier