Begeleider MVG Parnassia
Amerpoort
Soest
6 dagen geleden

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit

Je komt als Begeleider of als Assistent Begeleider te werken op locatie op het prachtige bosrijke terrein van het in Soest.

Je biedt zorg aan 7 cliënten in de leeftijd van 20-30 jaar. Je stimuleert en biedt de cliënten ondersteuning bij de ADL.

Mocht de cliënt zich niet begrepen voelen, dan kan dit zich uiten in moeilijk verstaanbaar gedrag( non- of verbale agressie).

Naast een waardevolle bijdrage te leveren aan cliënten, lever jij ook een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van het team van Parnassia.

De nadruk zal hierbij liggen op de ontwikkeling naar taakvolwassen werken. Het team waarin je terecht komt is gemotiveerd hier samen met jou enthousiast aan te werken!

Binnen het team Parnassia heerst een positief leerklimaat. Dat wil zeggen dat jij alle ruimte krijgt om aan competenties te werken je verder te ontwikkelen.

Wat mag je doen

Je biedt de cliënten veiligheid en structuur. Je volgt het dagprogramma en kijkt naar de hulpvraag van de cliënt. Tijdens de ADL stimuleer je de cliënt om zoveel mogelijk zelf te doen en je biedt ondersteuning waar nodig.

Je zorgt ervoor dat de cliënten doordeweeks op tijd naar dagbesteding gaan. Eén cliënt krijgt dagbesteding aan huis, je biedt de cliënt dan 1-1 begeleiding.

Naast het werken vind je het niet erg om extra taken te doen. Je komt te werken in een taakvolwassen team. Iedere medewerker heeft een aandachtsgebied.

Denk hier bij aan de taak financiën of roosteren.

Hoe waarderen wij jou

Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en medische scholing, waaronder de leergang moeilijk verstaanbaar gedrag.

Een jaarcontract van 24-32 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.

Je kan ook worden ingezet op vergelijkbare woon- en dagbestedingslocaties. Begeleider, met een salaris van max €2.993,- (FWG 40) Gunstige secundaire , zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Op deze locatie wordt aan zelf roosteren gedaan. Dit maakt dat jij invloed hebt in jouw eigen rooster.

Wat breng jij mee

Je hebt een relevante afgeronde opleiding mbo-opleiding (minimaal niveau 3) op het gebied van Maatschappelijke Zorg of Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Je hebt affiniteit met werken met mensen met een ernstige verstandelijke beperking en autisme. Je weet aansluiting te vinden bij deze doelgroep.

Je kunt ingrijpen en adequaat handelen bij conflictsituaties. Er kan sprake zijn van psychische belasting bij het werken in - soms - onveilig aandoende situaties.

Je draait ochtend- avond- en slaapdiensten (+ / - 1x per maand), op zowel werkdagen als in de weekenden en feestdagen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier