Verkoopmedewerker (FT/PT/Weekend)
Capi Lux
Eindhoven
16 uur geleden

Ben jij proactief, krijg jij energie van contact met mensen en wil jij werkzaam zijn op een unieke Retail werkplek in een gave walkthrough shop?

Kom dan werken als verkoopmedewerker bij Capi Travel Plaza, onze prachtige winkel achter de douane op Eindhove

De dynamische wereld van Capi Travel Plaza zorgt ervoor dat we continu in beweging zijn. Geen dag is hetzelfde! Duizenden reizigers passeren iedere dag onze winkel, wat betekent dat je duizenden kansen hebt om het juiste te verkopen aan elke unieke klant.

Functieprofiel

In de functie van verkoopmedewerker ben jij het visitekaartje van onze winkel en zorg jij ervoor dat onze winkelbezoekers als klant de deur uit gaan.

Hierbij benader je de reizigers actief, adviseer je de klant en zorg je samen met je collega’s dat de winkel en de producten op een aantrekkelijke en commerciële wijze gepresenteerd worden.

Tot slot zorg jij er voor dat de klanten vlot kunnen afrekenen en blij en voldaan op hun vlucht kunnen stappen. Capi Travel Plaza verkoopt een uitgebreid assortiment met onder meer sieraden, elektronica, drank en tabak of boeken en tijdschriften.

Iedere klant is uniek en dat weet jij maar al te goed. Of het nu een gezin is dat op vakantie gaat of een zakenreiziger die op zoek is naar een cadeau voor zijn partner Jij weet precies wat iemand nodig heeft!

Functiebeschrijving

Wij hebben diverse soorten dienstverbanden voor als je bij ons als verkoopmedewerker komt werken :

 • Fulltime verkoopmedewerker : Je bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met zondag.
 • Part-time verkoopmedewerker : Je bent flexibel beschikbaar voor drie of vier dagen in de week. In overleg kan er sprake zijn van semi-vaste vrije dagen
 • Weekend verkoopmedewerker : je bent beschikbaar op zaterdag en / of zondag en eventueel een extra dag doordeweeks.
 • Wat wij vragen

  Voor al onze collega’s is het volgende belangrijk :

 • Je kunt de luchthaven ten alle tijden bereiken. Wij zijn open tussen 05 : 00 uur en 22 : 00 uur.
 • Jij hebt een commerciële, service- en resultaatgerichte instelling.
 • Je bent proactief, klantvriendelijk en komt met ideeën en oplossingen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed.
 • Wat wij bieden

  Wij bieden jou een unieke werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. Je gaat werken in een internationale en dynamische Airportomgeving met een breed scala aan A-merk producten.

  Je wordt omringd door populaire en luxe merken! Jouw nieuwe werkplek is bijzonder, jij gaat namelijk werken in de enige walkthrough shop van Nederland in een gezellig, enthousiast en proactief team! Dat klinkt goed, toch?

  Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en toeslagen bovenop je vaste uurloon bij vroege-, late- en zondagdiensten.

  Jouw inzet wordt beloond!

  Belangrijk om te weten

  Om te mogen werken achter de douane op Eindhoven Airport moet er eerst een Airport pas aangevraagd worden. Je ontvangt de Airport pas als je een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) via het Ministerie hebt gekregen.

  Dit moet gebeuren omdat we werken in een Douaneomgeving. De goedkeuring voor deze Airportpas kan vier tot acht weken duren.

  Als alles rond is, kun je starten als nieuwe verkoopmedewerker van Capi Travel Plaza.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier