Plastisch chirurgen
Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Winterswijk
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je oefent het vak plastische chirurgie in de volle breedte uit. Er is een intensieve samenwerking met chirurgen, dermatologen en andere specialismen in het ziekenhuis.

De vakgroep Plastische Chirurgie in het SKB verzorgt de plastische, (mamma)reconstructieve, hand- en polschirurgie.

Daarbij kan de onverzekerde en esthetische zorg worden aangeboden via Fraaii, een onderneming binnen de muren van het SKB met een eigen gezicht, marketing en exploitatie.

Met het ziekenhuis zijn goede afspraken gemaakt over de verdiensten voor de plastische chirurg bij deze zorg.

Wat bieden wij jou?

Als plastisch chirurg word je direct lid van de coöperatie MSC Achterhoek. Het MSC heeft marktconforme afspraken gemaakt voor de medisch specialistische dienstverlening met de ziekenhuizen.

Je deelt mee in de omzet op basis van de geleverde prestaties van de vakgroep. Het MSC Achterhoek kent een in- en uitverdienregeling voor goodwill.

De inkomsten uit onverzekerde zorg komen direct toe aan de plastisch chirurgie.

Het MSC Achterhoek hanteert een proeftijd van 6 maanden.

Indien het direct toetreden tot de coöperatie als een grote stap wordt ervaren is het ook mogelijk om een periode in loondienst van het MSC Achterhoek te treden.

Door het vertrek van de voorgaande plastisch chirurgen wordt de huidige praktijk waargenomen. De nieuw aan te trekken plastisch chirurgen kunnen deze praktijk dan ook naar eigen inzicht gaan vormgeven.

Een en ander in afstemming met ziekenhuis, MSC bestuur en aanpalende vakgroepen.

Wat vragen wij van jou?

Het MSC Achterhoek zoekt collegiale allround plastisch chirurgen met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent een flexibele en ondernemende collega die het vak in de volle breedte kan uitoefenen.

Je hebt interne en externe samenwerking hoog in het vaandel staan. Je bent samen met ons in staat om een optimale bedrijfsvoering te realiseren en de plastische chirurgie in de Oost Achterhoek verder te ontwikkelen.

Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Waar ga je werken?

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem zijn sinds 2017 bestuurlijk gefuseerd.

Santiz is de overkoepelende organisatie, met als gezamenlijke ambitie een vitale Achterhoek’. Santiz staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag samen inzetten voor positieve gezondheid en zorg met menselijke maat.

Santiz beschikt over ruim 500 bedden, ruim 2000 fte medewerkers en bijna 170 fte medisch specialisten. In 2019 is de fusie tussen beide MSB’s tot één MSC Achterhoek afgerond, een coöperatief met ca. 220 leden.

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) is een modern regionaal ziekenhuis in de Achterhoek. Ruim 1100 medewerkers en ruim 100 medisch specialisten weten dagelijks moderne diagnostiek en behandelmethoden te combineren met aandacht voor het individu en kwaliteitsbewustzijn.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier